嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果
0 d$ \! \! d) q  K
* Y+ K) I$ p4 m[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-22 17:26 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   
, L8 `. w* S9 f% F返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
" E6 T* m( ^# f4 K4 o  E( @, A7 D
/ ~. l5 c# M/ w7 g( G你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!! n, X" @8 g8 \( V# _
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。) l* A8 ?8 e/ m  x% ]/ O0 I' c
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
1 f* G( Q) k" ?D數大會吾透肉,無咁性感!
: n) I; C$ p5 ~1 d1 ~: w1 X請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。9 R  b; ~6 B  Q, b2 B. w
謝謝分享!
% F. p5 i/ y% K1 i  r7 b4 ]

4 [8 R7 t2 w, Q0 q3 V1 x我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?
* g! Z' I* L; O, j' `3 M' L; ?/ `, a8 [+ |3 q/ ?  `' i- k4 @( w

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   * C& z7 @. D: w2 g2 Y
其實澳門有冇啲咩買絲襪
# \7 w! t6 Y5 n2 R; {, y6 J" w, q- q* M" B, M
MINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   
+ F: `! _: v* P7 x% F* W% I& A: R% C7 g* W* B

0 ^0 Y0 n9 E: D! rMINISO囉 再唔係就88伴
) _3 }3 V' k* u( x8 D# V3 W
, U+ u4 y1 b$ f8 H6 a" e. u( O2 o
八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   ) O7 a/ M" Y3 C5 i, V5 {+ B$ A
厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
% H4 s' l! I! T) @5 C
% ?- J) P7 z8 g; ]) \其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
8 c. b7 M  z4 _4 ^  X# L* D9 W9 ~# T) i) Z5 U
夏天厚都可以,有冷氣就得9 n) @3 E+ d+ L% m5 T) P
4 ~- k- V- Q! a: c# f' V

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   ( w' w6 c/ z# v
7 c4 v: i2 g' ]% P
4 \2 y1 R: L* j3 v3 d
其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
* @* H; {. k: L0 S& Y- {
7 W/ ^5 Z  J9 G; T' G夏天厚都可以,有冷氣就得
- V' J2 p: G0 d
1 r" j" U' k0 J. r
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   6 A4 I& B5 F8 a$ Z9 G
. Z3 M' x& g3 N+ O

2 c0 l' U  E2 _2 w/ j; W講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
2 p8 m1 e+ A3 G, c& d
( E0 i/ ^8 g$ a" p
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   ! N7 s) A% e9 a2 L  N+ y

7 F" \9 J$ H8 x  x, Z7 }+ K' b8 B9 a0 C( @
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
- B+ V2 U; r5 @9 L; E
成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   
# s$ t! @5 [" J9 E8 C6 v我在八佰伴或UKtights買多.
8 _9 U: f* `; h" `# U' @" l% U) m+ s1 t! g9 I! y4 t9 k
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.& s6 a( V) u2 H
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   
* s  ?+ ]1 V  S男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
# N7 z* i5 m! O/ i; [( D: n& H2 G% @/ B* R$ n
呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

# i% V* \4 f6 E

. y9 |" a- j: M: i# n) |8 p- `160D+80D
3 f, `5 g5 y3 w  C/ l) m/ _: d% B% w# u) K. ?

wow! 不錯不錯很美的絲襪
# ]% R4 D% j2 t+ ?其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買! m6 w+ c0 S! L% M' W1 j5 g
因為不會理會是什麼人買
: r" K' s5 I- y5 P+ j而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹& k6 `; ?0 C5 B  ^
當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。2 E& t# z, G5 m2 G. j
另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
9 p, y8 A4 T3 _4 L
# |7 e, t/ B5 [0 m" T[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:15 編輯 ]