嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好開心, 今日終於成功左[已補相]

好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
% j6 u0 Z  u# x, w, i# t
6 B- \% q+ m( Q! j1 H7 T當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險
6 c; O- W# @% {! e/ \[local]1[/local]) T* \9 Q% P4 c, ~0 I. X$ h
. W* @( U. Q( N& j/ ]! B
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
開心事∼

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
7 Y6 }' G9 ?7 [! W3 n" x/ m# E1 e頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
; Y1 f# L3 H1 F' s9 n1 Q& m0 c/ ?" V$ w8 P, D; S
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
" p, I2 A6 M' R6 i3 t- W
: t: F$ p% r6 u. d
外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題

回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?( z6 I) T( }+ v) Z$ ?2 `
我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人; f6 J2 k& _3 C! z

! e0 l8 \3 n0 u  Z1 o4 z/ v, ][ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-18 22:30 編輯 ]
soyi

回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………

回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
soyi

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂

替你開心啦~~~~~

Congratulations sis!!

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  9 `. G8 t3 C4 D* [' u
; k  E4 w* q( F: p0 l" f

2 `3 l  e. \% \+ X0 [+ Z( ?% g5 I- h

0 ^7 k! R$ d8 Z* ^, U& B: d# Q: m: [2 ^9 H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

我都好想咁試

回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?3 Z; O6 Z. g  v' k; ]) A9 _- S7 w
5 {. a% V& C7 l$ A# }0 ~) ?
btw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊

替你開心,人生重新開始了。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
  i$ ]/ {/ o8 Z頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
( T0 U' v" l8 C  A/ ~1 K; K* k: ~" s+ l3 I# Y. k0 G- \$ S
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
2 T) Q3 M+ e; i2 E0 F( s$ V& `
7 r7 D5 B1 h& z. G
可喜。
9 b: y; J3 N0 f/ h; _* U3 C+ W$ W7 J6 D. @' {1 h4 m
Btw 點解個男生,要講 sorry ?
享受 一分一秒的 CD

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   
2 l/ t& n. Q* J% c& B- b- N因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
# c1 G  Y" k; D2 d3 J7 H. s

% K4 X" l, V' s2 ^: j: F5 D可能,想妳好久了
" ]6 G, [9 M7 m& @5 ?: p+ x, i) P; t* q( G* x( I6 P( j8 k! D
相好靚喎( [9 T* N9 h7 o$ f' m
這角度,- k5 w" W: Q9 ]2 M/ G- D
見胸,細腰,圓臀
5 F7 P, J& O3 i
: v, O, q. a% w& `# `(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
, m% E2 L6 o- q( [) K# }PATPAT有墊過既
& q/ d+ h+ _& o3 v2 O; Y+ K$ W) e1 ~+ h" }+ M8 A+ n5 v
腰就真係乜都無執# V" B" _4 H3 _& C& ^, P/ z
- ]) [! M; j- a+ a& J

不可能認出吧

好好呀,enjoy 去街呀

最近訪問的版塊