嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊隻女性止汗劑/香水好?

邊隻女性止汗劑/香水好?

買左呢隻好唔掂, 成陣廁所香芬味, 即刻抺左佢/ A8 m2 F3 P* K: f/ l
請教邊隻好? 4 H4 n7 {* ]" s/ h8 l1 W
會唔會用女性止汗劑/香水然後出街/返工?* o1 Q% y- j' u& J6 \2 ~& W
% W/ Z/ V, Q5 z7 Y7 R( |. ?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
香水,CHANEL 基本上隻隻都OK,只看你喜歡哪一隻!

我平時返工都會噴一下在左手腕,之後按到右手腕上,加兩隻耳耳背!) J1 w" b3 M$ U
不過建議不要用太濃的就好

同問, 都想知道

想知道什麼呢?

引用:
原帖由 halo2002 於 2021-8-27 14:55 發表   % U! _% K* C( @
香水,CHANEL 基本上隻隻都OK,只看你喜歡哪一隻!
  f( @) n' |: u# _

1 }% {3 D$ t# p- ~; S咁止汗劑邊隻好

止汗就不太知道了

香水基本上隻隻都OK
% ^# y) x( ^$ H6 E. V: R

都不一定的,如果買香水都係買大牌子好點,以前買過一些平的同唔出名的香水,) T" H; _4 @1 W
真的不行差好遠

用費洛蒙香水囉

香水我用CHANEL的兩款。5 r5 g* a- b: E5 h3 A7 `; M7 j; G
止汗濟我唔會用。治標唔治本。
" Z0 B! y. `$ M  |) Y1 ?2 N而且有更好方法。
' Y  N/ T. Y5 B! b7 q7 Q重有,我會用花露水…相比CHANEL,平好多。9 h+ \8 x$ ^3 N/ k& C. g8 v* J5 V1 G! H
5 ?# U  l9 w! b0 ?6 y+ c" e! Q& A$ q
返工唔會用香水了…就咁用洗頭水已經比d女同事話我好香…/ ^8 w, u# u. M; H
- V" B/ a/ p# C1 p  W2 [

引用:
原帖由 gmomo 於 2021-8-29 00:28 發表   # B( c9 Q4 q) n# m9 c! i- P
香水我用CHANEL的兩款。
" F+ X" u( u( M; k+ o- `止汗濟我唔會用。治標唔治本。' j0 H6 R! s+ e3 O2 N  v
而且有更好方法。 ! P' X3 V- s% @, c' B6 n
重有,我會用花露水…相比CHANEL,平好多。
$ U, F: }) r3 X" J1 g
& v- ]# t: C% ^! y  c1 P& M返工唔會用香水了…就咁用洗頭水已經比d女同事話我好香…
- _2 G- B$ L5 q" n7 c1 d
( @+ E" \* I; X( n邊隻洗頭水咁香?? 乜都唔洗用?

回復 11# gmomo 的帖子

我都想知道你用哪隻洗頭水可以隔一晚返到工還咁香呢?
0 T" b/ f6 [8 a9 ?9 R6 H另外我覺得香水係會使自己心情愉快同花露水完全不是兩回事!
- t9 f9 t: r. f雖然比女同事話用女性香水,但自己心情愉快就好!但不要太過濃郁影響到別人就好!

止汗的还真不知道

引用:
原帖由 halo2002 於 2021-8-29 18:15 發表   3 ~; i# b, T/ ?' w) k
我都想知道你用哪隻洗頭水可以隔一晚返到工還咁香呢?
" r3 W" w' O7 v: \1 O另外我覺得香水係會使自己心情愉快同花露水完全不是兩回事!
6 f; {9 r: Y# W: a$ S. E: ]雖然比女同事話用女性香水,但自己心情愉快就好!但不要太過濃郁影響到別人就好!
' a6 @$ E8 Y2 R
7 f, s5 |! N) g& j8 l' Z# ?
我都唔like花露水D味
# p7 x' C4 d8 Q% F- x! L比女同事話, 咁你點回應?

其實都冇回答佢地,之後都不了了之了!因為都不影響到他們!
$ u, R0 }; d$ |* O2 p+ u正常他們都不會刻意去講你的,由其現在長時間要帶口罩😷!
5 \. ]3 L# H" B) a) |4 U8 y* z7 X最重要真的不要用太濃的同一些不太受人歡迎的香水就冇事了

都想聽下大家分享0 Y3 W( N& _3 R& X& E
香水的話我幾中意Dior Addict 同YSL Mon Paris

Try Channel Chance.

香水既話我自己會用jo malone同penhaligon’s,會盡量揀d花香
) q" ^) _$ w8 y3 W" P不過其實都係因人而異,自己鐘意就可以

有冇人知邊隻香水/lotion有奶香味?