嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我諗著買d女仔3真係出街著..我唔知買邊d好..仲有個樣唔識化妝

我諗著買d女仔3真係出街著..我唔知買邊d好..仲有個樣唔識化妝

因為我個人小橫# [/ r+ U# {' {+ D8 G1 Z9 u
我15 old,想著後生d.唔知點著好..因為一般mk果d人著係好小布..我怕好易看穿8 r/ g& U- x+ J6 g
仲有唔敢買...又唔知放邊..
! E- q& v9 I# {" u! D
' ^/ n6 q& C- O4 `9 W; o5 m7 Z[ 本帖最後由 ming1357900 於 2009-9-4 23:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁建議你等一等...入秋後..天氣一凍...就唔到佢地個個小背心熱褲架啦

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-9-4 00:09 發表 ) S2 F3 s, q8 |# v
咁建議你等一等...入秋後..天氣一凍...就唔到佢地個個小背心熱褲架啦
1 z( _$ Z7 b2 N0 P3 R有冇人可以教我買咩好...我個人算silm..係個肚小小肥

睇多d時裝書啦...) D/ H8 Z" N2 U' h0 w) `
又或姐上網睇下d model既相, 我覺得咁樣會幫到你啊!

時裝ge野好多瓣ge, 唔一定(唔好)跟MK果邊
! R$ f5 c- m  ~高矮肥瘦你自己知, 學樓上講咁, 自己睇下時裝書應該學到d
$ G3 [. ?/ m0 Q5 m( z1 Q5 S: G出街就睇下人地點著, 睇多d唔同ge人著衫
' d1 m- A; p' I1 u8 u& D9 y/ i自己試下試下就得ga la, r2 Y2 o4 a% _3 ~. U$ m% T
當然la....呢個世界...除左去街衫仲有另外ge野gei....7 _9 R5 B1 Z8 b+ Q; }
唔想諗ge...校服可能會係一個好選擇, 不過買衫時風險唔細
5 a5 y8 _0 e$ \7 E) S% D* l/ U" N5 e  M0 g$ n: F& `( c
同埋....冬天係最好ge 開始時間, d人著得密實d比較容易handle
' C5 [* d( l: C/ s而家...建議你由內衣褲開始....
3 K7 e; ]7 L/ ]+ `/ a- J$ \7 ^+ d$ a0 [
P.S. 小心駛得萬年船, 開始前建議你搵定個地方收埋d野
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-4 12:09 發表 ; s* t  L4 S3 I3 \
時裝ge野好多瓣ge, 唔一定(唔好)跟MK果邊
; }" ~) W7 l0 F& |: q高矮肥瘦你自己知, 學樓上講咁, 自己睇下時裝書應該學到d6 Z; R: \# \$ e  }7 {( y
出街就睇下人地點著, 睇多d唔同ge人著衫
* Q% @6 f9 U1 z' h& a自己試下試下就得ga la% X- ~8 w' _& y/ e, a) f
當然la....呢個世界...除左去街衫仲有另外ge野 ...
  Z+ l9 k9 n3 ?
pm msn to me ok ?

thank you!!

引用:
原帖由 ming1357900 於 2009-9-3 23:54 發表
) E* ]2 i0 B8 R* h6 O1 r$ B( Q因為我個人小橫& Q- H- Z  L0 Y5 [+ y3 E5 m; @
我15 old,想著後生d.唔知點著好..因為一般mk果d人著係好小布..我怕好易看穿
7 Q  |" B5 p/ g/ t: \8 x9 H0 y
- B6 M  z! i! c% J5 I' Q8 s# D
6 s% P' f' q/ i你得15就緊係睇vivi呀, popteen個d啦, 基本上跟日系的都唔會大錯, 俾個link你有d免費野參考下
/ _: A/ M3 R7 Q/ u+ G9 Q! o$ \: \. H$ [- q# V! B
http://www.spotatoforum.com/forumdisplay.php?fid=200

引用:
原帖由 ming1357900 於 4/9/2009 16:48 發表
8 v7 C4 {6 [+ ]+ o3 V1 h- O  P1 a4 \2 W
pm msn to me ok ?
7 J8 B+ i/ z5 w- F) L6 j
msn中左野ar.... (狂send d唔知咩出去)! b4 i5 U; J+ w, s9 o6 ^
有野pm我仲好
: g  w  t2 _" ?9 W$ I
% N, x2 Q) B, J/ x% [; s; w6 q唔識化妝咪學lor (我學極都唔識 )
, T: H5 j5 O: T- V4 F  Z4 }* |7 n有時d野急唔o黎gar
2 |+ h1 f) g7 m. y5 ~' k( e5 q
2 h2 X  J4 q0 W. W5 i[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-5 00:07 編輯 ]

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-4 23:49 發表
+ P9 c- Y+ e$ g; ]$ |0 P+ ?) p, K0 H" o2 C
msn中左野ar.... (狂send d唔知咩出去)
) ^3 i" x- K, v: M9 P) u有野pm我仲好
4 G1 j: e4 O4 L4 {) K! r; W  @) s- _3 T* r8 l' J* n4 D9 N( \3 K7 `
唔識化妝咪學lor (我學極都唔識 ). p* P! o/ ?$ o* E  E+ T; D1 K
有時d野急唔o黎gar
! q+ |9 v& f0 h9 }5 W4 L唉...好彩搵個高手教我化妝..我個樣唔化好男仔..

引用:
原帖由 ming1357900 於 5/9/2009 00:13 發表 , o, U2 W+ j, g+ P* }, _; c5 g: e

3 Z0 h7 Q% g4 B% t7 [0 t4 M唉...好彩搵個高手教我化妝..我個樣唔化好男仔..
' O4 `% \& a6 t, {5 T
你識得上o黎CD forum 問人有關CD ge 野...我諗你唔會唔識上網搵地方學化妝掛......# X# H# Z( S5 X; t9 l7 X
  \) a5 K/ ^/ ~4 L3 h" I/ N
(我唔識...教你唔到....教化妝ge網我睇過少少, 好詳細下, 再簡單去discuxx . com . hk 都有d資料)
' c' [7 E+ x& o( r
8 k1 h6 e4 k- c; A: m$ `# ]% k' q[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-5 00:24 編輯 ]

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-5 00:22 發表
3 _0 ]: ?6 ?: o2 @5 W
) a$ f0 c) P- D0 b你識得上o黎CD forum 問人有關CD ge 野...我諗你唔會唔識上網搵地方學化妝掛......
: ?$ Q* ^8 {* P# L& m1 O) @就係搵唔到...仲有唔敢去買..你係點架

整多條link俾你, 教化妝既
0 }, ]0 d& v, m. j* \- m; Z1 O
9 I& {& R+ r* Shttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=7011&extra=page%3D1