嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

易服男被拉,令姊妹擔心?

易服男被拉,令姊妹擔心?

我覺得又唔駛太擔心ge,只要打扮得好睇,又唔算大隻,都似女仔的話,唔會做啲令人反感或不安ge野,正正常常行街,都唔怕ge!
# G6 U3 [0 w6 J7 N) [: f( Z5 y" [3 k講真,有d又真係太男人,太大隻,d行為舉止一睇就知係男人,又的確令一d唔了解cd ge人不安ge
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 soyi 於 2021-9-9 16:19 發表   
& i" j4 Q" f7 L$ Q! Z我覺得又唔駛太擔心ge,只要打扮得好睇,又唔算大隻,都似女仔的話,唔會做啲令人反感或不安ge野,正正常常行街,都唔怕ge!0 r; J% Q5 {3 \: i" x3 D! }
講真,有d又真係太男人,太大隻,d行為舉止一睇就知係男人,又的確令一d唔了解cd  ...
) x( Z( ?0 e  d) j9 H2 P! W& V/ S9 \# H
太大隻 << 傷好多人心,女人都好多肥婆啦

唔知係咪影響呢度,"遊客" 大增?

佢被拉係因為爆格,原因唔係易服喎。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-9-9 16:19 發表   / a+ R/ r9 q# G6 Y8 ~# W: R$ j  Y
我覺得又唔駛太擔心ge,只要打扮得好睇,又唔算大隻,都似女仔的話,唔會做啲令人反感或不安ge野,正正常常行街,都唔怕ge!3 ^, ~) A, |- j9 j5 Q
講真,有d又真係太男人,太大隻,d行為舉止一睇就知係男人,又的確令一d唔了解cd  ...
+ P& P# R9 m4 N/ @0 D/ I
易服冇犯法, 走去開人家門有不軌企圖先係問題,唔好錯重點喎!
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

無人擔心囉,呢啲人一早應該拉佢啦,樓主咁擔心去探下監囉

我哋可以分得清楚,cd無問題,但出面市民吾會甘諗,佢哋只會覺得易服就已經係有問題。但只限男性易服,女性易服都係無問題的。

梗係會呢,仲非常擔心!怕被貌似anson的警員捉返去。之後,被他滑滑雙手在身上,四處亂摸,最惨不忍島是後庭也逃不過,被他弟弟進內搜索* u6 K5 i5 F6 a

4 }7 _- F3 g7 [3 U% H6 [% C[ 本帖最後由 smcd 於 2021-9-10 11:58 編輯 ]

回復 7# juventusandy 的帖子

好彩你明白我意思,我一直都係講緊果d唔了解cd ge人會當cd變態,令佢地不安,唔明其他人會認為係我覺得,大家都係cd,我又點會唔了解呢?有d人真係太過敏感
soyi

佢係自己

其實我都好大隻好高
' B0 o+ d) Q# G* C, e* ]$ b: D我女裝出街係有人望,但冇人理4 |9 X+ V; d; D- I( [! p
試過警察查身份證,查完仲話thank you miss
[fly] Hi im ChriSty,nice to meet you[/fly]
Wechat : christy7122

引用:
原帖由 smcd 於 2021-9-10 11:54 發表   8 q3 J) M+ e6 [
梗係會呢,仲非常擔心!怕被貌似anson的警員捉返去。之後,被他滑滑雙手在身上,四處亂摸,最惨不忍島是後庭也逃不過,被他弟弟進內搜索
' t4 f' O% |) w" G" b+ g3 k你自己都係社會少數仲開其他lgbtq玩笑係咩玩法

引用:
原帖由 soyi 於 2021-9-10 13:29 發表   
5 P2 ^4 e* ]- R6 q; Z好彩你明白我意思,我一直都係講緊果d唔了解cd ge人會當cd變態,令佢地不安,唔明其他人會認為係我覺得,大家都係cd,我又點會唔了解呢?有d人真係太過敏感
' {: o- `; K- c6 t0 @9 A呢到以前都出過喺舊樓"洗樓" "執人地跌左既內衣褲"既人啦) @/ ~. k' G1 X- F! u$ |& {% q
仲大把人讚好添
1 }9 k: d8 I" E  I/ M* ]) s係咪真係個個都咁有意識,真心有d懷疑

回復 11# christy7122 的帖子

我自己都有180高,手臂又唔算幼,膊頭都算横,我又點會唔明呢。只係話好多唔了解cd ge人同我地思維根本好唔同,我當然唔會歧視cd後仍然似男人ge姊妹啦,但人地就唔係咁諗呢。
soyi

回復 13# sec2x 的帖子

所以,唔一定係姊妹都會自律,總會有害群之馬,我覺得cd姊妹有分好多種,不過慶幸我見ge多數都好nice好明白彼此心態
soyi

唯有小心d,我會好好打扮去好出街但未試過偽街

自己關門,約朋友去酒店玩最安全
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 nekokun 於 2021-9-10 08:47 發表   
" Q4 a1 ?3 M# k$ |. v佢被拉係因為爆格,原因唔係易服喎。
& [. z) P5 E# E( C- K# G* J

* {/ L8 [4 e# F; C
引用:
原帖由 Algol 於 2021-9-10 09:01 發表   
' C' S, C$ r* X
! y$ [5 d. Q$ }% c 易服冇犯法, 走去開人家門有不軌企圖先係問題,唔好錯重點喎!
/ `0 N5 }7 n  d  Q咁即係佢以為CD左就算比cam影到都無人認出佢係邊個係好蠢

我都有1.8米高,亦試過出街....只要唔做D奇怪野都唔會多理你既....依家我都BOOK左酒店享受緊...所以我又唔係太擔心有D咩事發生

要匿埋喺酒店玩真係慘...