嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會唔會有CD想同兩直男/一直男一CD一齊玩?

會唔會有CD想同兩直男/一直男一CD一齊玩?

如果係奴就更理想, 有無人?
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡女仔如何打扮?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

玩串燒?

回復 2# zz67098 的帖子

我鐘意OL絲襪高跟款, 夠露骨又意淫就更好

應該好難嘛? 我諗都係CD一邊俾人後入, 一邊含人啫
9 ~8 b+ K" M7 ], F; K4 L# Z
. P, G/ l: T7 ?& t& x
引用:
原帖由 fish 於 2021-9-26 09:44 發表   
$ v0 i/ p& g1 {' j3 {玩串燒?

引用:
原帖由 selwyn 於 2021-9-26 10:09 發表   2 X0 x3 c" D6 \! g2 F, R' P" A& X
應該好難嘛? 我諗都係CD一邊俾人後入, 一邊含人啫
; f' F4 H; B  W9 Q/ U
2 ]4 R) W9 x; |4 _( _# k1 [* n
6 _4 g) O' S. r# l) n, P唔難
% X4 z" ~8 l& ?7 q: N1 F7 E% u. P" LCDMM 中間果個好開心

C打有試過? 好似好正
1 }) `7 D; j; o( C6 k  Q' k5 B5 C" E% q8 D1 N; m
引用:
原帖由 fish 於 2021-9-26 12:31 發表   % p+ r5 P5 ?! k: K! d9 Q0 B1 a
, P. p7 ^$ |, D4 y5 @
唔難+ `9 K& \, e7 a- X
CDMM 中間果個好開心

有興趣不過我係bi

算有呎吋,有玩過3p

好想報名參加

淨係睇到標題都興奮
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

有興趣,如何聯絡?

有啲興趣,不過我唔識化妝唔係靚CD

一直男,一女有興趣啲...& _% M& h4 Y4 t  v5 W4 @' b

$ \8 c. V% }( a$ H[ 本帖最後由 christina01 於 2021-10-4 08:24 編輯 ]

我想 VChat tommybse271

聽到都想試下
2 S' f0 ^+ T, g5 a- j不過我係直

直不是問題,可以幫你含,之後一起玩條女....

引用:
原帖由 christina01 於 2021-10-4 16:11 發表   8 U5 ^2 {( |- [& o' z" K& D
直不是問題,可以幫你含,之後一起玩條女....
; Z. {& N$ I& E' K8 \
( u! A/ G$ w, P8 x$ u3 F5 x
你係BI仔?

引用:
原帖由 christina01 於 2021-10-4 16:11 發表   
# f9 S! Q. l4 K" O; c9 f* T直不是問題,可以幫你含,之後一起玩條女....
6 t3 s8 S) ~1 b  v$ K  \+ f

( T: r- k1 b0 amy tg @jason_love
+ b: j* _% T) ?1 m" Y: @傾下計😉

我睇你地兩個男69得唔得?

回復 16# christina01 的帖子

咁正我都想試試