嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服, z7 i" r7 N6 c7 L! w0 q9 ?( `
右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了
$ \7 c% v4 C0 l6 @- x7 T! p. v$ E
1 G" _& J. c  G# Q8 I6 j你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra
3 A) f& S7 t. f' Y+ t/ A; X( z# q9 a2 f! ]9 U4 Z$ X6 O
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,
/ w! U6 D' a3 q' Y應該好軟
% n* Y* L5 _) j1 m: P' _* H) O- J; ^0 `
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   
2 A" h0 {% N2 ?+ m學生 爸爸,3 U1 J! E1 s7 ~! p# P3 M. n
應該好軟( S  `. h9 F) U2 ^- ~* i
# l$ y/ B9 J* b  @
(o^^o)
2 H) g3 x$ r, `2 Y" b係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   7 C+ ?" `, b" `, v6 n5 K
學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
5 P, W7 v+ Z( ^0 y* D: c0 \& z哈哈,我一早都唔係學生囉
, U9 c7 f( U4 v! H" Z% f$ B( G+ |; }' A- [
同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   
4 i& `- `5 |6 _' e3 _Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
% K7 o, {3 k+ Z/ E' X
Haha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!
; S5 g4 I# X$ N- [學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!; @0 w3 L& o) F, x. |

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   , G1 q% I$ N; U$ t5 F
有穿上身的圖可以分享嗎
, E, q, {4 h, T% V
0 P5 N" D  Q2 ]6 \) f未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   ) }  X! H+ y' a5 _+ ]' h0 l/ T
不錯!! 不錯!!
( w1 |! U- V4 \5 b5 b學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
0 `( T" a' b' e# x* s; r, l
5 U% T: }& k$ B, U2 u# Q
. a  D2 ^! y+ f1 t. j! q! X我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表   * W; s; u9 q1 V4 T* J
白校裙透背真係最誘惑
! Q$ R" t: X* q! u3 e( F6 t

) x; D: J0 h1 _以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   & d* G) k: B! v% D9 z' Y& P

2 N6 V: ^6 G8 A( w3 K$ r+ m係呀,好舒服㗎
) ?( u. g6 v' d) f2 B- [# j) y4 A1 f9 N$ N) Y1 Y% K9 O' f- d
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   
7 A& E1 W- Z* u, K3 l
( A4 A2 X& s/ a9 {+ F
1 b+ e" o# }- ^) N番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
9 l8 `; G, `; s7 t0 y; ?4 i) J" [5 B' U" X5 p
圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   8 y  j! [( X4 O* [
" J& ?/ S2 N: U' a7 C. x

4 H5 v( R! C* b8 Q5 e1 ]圖中所有款式都唔得?
7 I4 d6 X( P7 ]$ q2 k+ x( h* T: t
好多都唔得,可以參考著我下圖的款式' Y# h  f4 R4 w  D. e' j
有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d1 @; j2 s$ }( }5 |9 t9 D
( s1 u' }; {& Z# D* p: x
我全部去批發買,以下款式係可以番學/ H. O/ g- s. i9 S6 d
3 M' O1 f5 ~' _! k+ t+ h2 q+ L1 h6 ~' p
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用
. {9 Y" E2 T, x! J! k* V2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用  Y; R/ |2 c( b+ k* w4 u# t) ]

o, R5 x) `3 ]- o8 t' q! l有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   
. J( q) {) c- |4 D  h7 m" ~; B3 l& l

5 I* X% v3 [9 M* G/ @8 ?& _好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
5 W) y1 T2 u0 n6 t0 I* G有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d4 q9 V' w2 n7 }' c
9 Z  V* i3 _1 w2 F7 F5 i' k
我全部去批發買,以下款式係可以番學) B0 T: V" s) ]1 i
0 \" n) M5 p2 _! D/ `0 p
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用$ ~( \0 g8 y2 A
2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
) s6 z! m( K; q  K- {+ S& K& c% Q
8 K# {# s6 L$ A5 K+ ^, \: _
等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你
) b2 I9 W( o3 L& y5 S8 X) W' e! K* I7 `* j

你喜歡女生如何打扮