嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔好同女友/老婆講自己CD?

你女友應該懷疑緊,,老實同佢講,就算佢唔接受,最多都係放棄CD
1 @( B( [: K* E- Z但你瞞住佢,當有一日佢發現咗及有證據時,相信有機會分手收場

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔講?

直接講就唔好8 J0 X2 V% n3 V; u4 m4 I
不過可以扮由依家開始想著女裝

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-10-7 10:36 發表   4 E9 ?$ x, s' t5 J: [, b

5 d% h2 G5 W$ t# F' m
: _* g# O" y" Y佢都知, 我話要黎J用1 L/ `6 e$ D3 K0 ?' t
佢話"你著啦"都唔知玩定.....
' _' b+ e& X' K6 D4 R坦誠講出嚟,起碼自己舒服啲,
. y) F7 k% Z% W5 L) \  r/ R+ E' `試探也好,玩也好,都比緊機會你,
( L% ?5 q3 a4 `" ^  j. d而且你話佢願意比你著姐妹裙,5 `& W3 `6 }  x4 z& ^
係個好開始表達自己鐘意CD

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-10-8 08:32 發表   ' [9 k* ]+ B' U" W

. r! Q4 t$ d- r( B3 V$ Y9 B4 r坦誠講出嚟,起碼自己舒服啲,- K/ i( [" r  q, P- a5 _- q! o) p# l
試探也好,玩也好,都比緊機會你,
4 {0 l5 K* k+ K! j. }) w( p而且你話佢願意比你著姐妹裙,1 O3 D9 E6 J+ M, }
係個好開始表達自己鐘意CD
& z1 w: V5 U4 Q4 N, z1 g9 ]% H5 t# Z0 L) @$ u
引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:18 發表   ' D' H! B: A- ]3 Y& V
直接講就唔好
. B$ Z: P% e2 l9 f% ~不過可以扮由依家開始想著女裝
( ]9 R, M9 F% t3 i4 F( t5 k2 W- T

! R& C7 f, J* {2 j: U) S我覺得用呢個方法幾好,試探一下8 J5 a/ s4 k2 q) p8 t7 |) _
由今次開始話著女裝做會特別興奮睇下佢反應
: h8 F  |) f! F! E
, ]$ b& L6 r" T8 }3 x6 x不過我之前俾D女同片佢睇佢唔想睇% h( t; n1 S( u* J# j1 L$ |. w
遲D試下俾偽娘同女AV片佢睇,睇佢咩反應9 R8 M% S9 b* [$ R
0 b* y. ]; {! G; r
我覺得女人比較容易接受同性戀/ s( e' Z% y! |, x# O0 e, J
佢地由細到大都同D姊妹攬攬錫錫都唔覺有問題

我就一定唔会讲的啦

前女友, 係知道我喜歡著女裝在先, 拍拖同居在後............; k4 i) @) |: M* _2 E( |8 t

5 [9 ]- v% w+ C/ p8 d後來, 佢就開始要我穿少些..............4 a2 p/ S9 g$ S) `+ s% D  D3 T" t
再後來, 要我掉這掉那...........買埋男裝內褲畀我,.........仲講埋 : 畀別人知道, 我就會被人話係 XX............
& @# ]5 g9 i, Z. ^- [# q) M0 H
" E! _+ K  _. b& q3 v% X! ]2 v' u/ ^最後...........分手.......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-10-8 11:43 發表   
; {* h3 r9 M* a: H7 K( w: n前女友, 係知道我喜歡著女裝在先, 拍拖同居在後............
; X0 a- T: ?# N  X; q" s  j% }$ s7 V
5 L# x3 C% _$ a) e後來, 佢就開始要我穿少些..............
5 y7 c7 w: w) L; E( Z再後來, 要我掉這掉那...........買埋男裝內褲畀我,.........仲講埋 : 畀別人知道, 我就會被人話係 XX..... ...
- R* {4 ]1 W$ L  K1 t1 ^! r  G$ @- o! N
so sad!
$ z0 u  [( V) ~8 g2 O& E' T  l/ B* F咁宜家有冇女友接受到?

我老婆就知我有玩開佢d底底bra同絲襪,不過佢應該覺得我係用黎打j多

彼此在玩測試遊戲,首先,你做了些事,想她知到你的喜好,希望她能接受。2 Z+ W& J/ |4 q& E# K# z7 B
她收到了,但想証實,所以在H&M問你買唔買。

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-10-8 19:15 發表   
  `# v  m1 M4 [$ F我老婆就知我有玩開佢d底底bra同絲襪,不過佢應該覺得我係用黎打j多
8 o7 U* o2 G* a1 q/ ?
5 A3 n1 e. w4 M4 O1 m, I8 m
但你冇買其他新裙內衣....咁耐都冇俾佢發現?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-10-8 09:30 發表   - k2 q& b( L: l0 W. ]7 p

; Y, X7 z# E* T# y& i- u8 `- Z2 @7 }0 V5 l  h+ S. d: _3 X5 Q
' ?1 H# x4 ~( T- C/ F: F: j
" ~; v) d! l, Q
我覺得用呢個方法幾好,試探一下+ z% L, z8 j' l! ~: n- t) K/ T
由今次開始話著女裝做會特別興奮睇下佢反應
2 L- |% V4 O, N. h* f$ w9 F. x9 q0 A, H( |& t5 z7 K6 P' ~% U
不過我之前俾D女同片佢睇佢唔想睇: L# r: j1 B: q8 F
遲D試下俾偽娘同女AV片佢睇,睇佢咩反應
) D' x, \3 c" H" h
: _4 @& |; a' S2 n我覺得女人比較容易接受同性戀+
8 I% s' W% K& S佢地由細到大都同D姊妹攬攬錫錫都唔覺有問題...
% k! V( h+ P& i2 v$ D
女又可同仔一齊,又可同閨密行埋拖下攬下錫下,咁既自由其他人都接受好羨幕囉

講啦,照睇你女友9成9接受的

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-10-6 19:03 發表   * }' r* \5 v- ^  d
考慮緊好唔好同女友講自己CD,好驚會有可怕後果?!$ p1 ?& D' ?; W) p
之前巳經約好左下次開房玩婚紗,我建議買多條姊妹裙,同佢講玩劇情,我扮姊妹渾入婚禮搞個新娘,結果佢同意左! 我諗起就興奮,第一次可著裙同女仔做,仲要係新娘同姊 ...
5 E9 u9 {+ G( P0 }1 u  z' j: w3 r
6 U" w  u# Q5 q" n' j! A, z) w你哋女友,可能知道了你喜好了

引用:
原帖由 Marie0749 於 2021-10-9 00:08 發表   
/ r1 @  _* F0 {2 Y$ X
+ T' H3 c# y, h# h& p3 s4 W0 J3 I0 X女又可同仔一齊,又可同閨密行埋拖下攬下錫下,咁既自由其他人都接受好羨幕囉
% w% u5 {/ M) K; T3 B
( R6 u) u. v: |0 _* ^% c( t% B咪就係, 女仔成日可以攬攬錫錫影哂相上fb,ig都冇問題$ ^* B* Q4 N2 Y4 f9 m% A
做女仔真係正, 可以合法抽水, 仲冇人會話你; S) ]; Y) T+ y1 k7 U; ~& W
/ `+ _2 S+ r# T) ~5 n) G
由其是有big clit,等於又有J又有窿,超正的
7 A: L. ~+ E" M& ?
; l- m0 t- K. v2 q8 }[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-10-9 12:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Br_Y 於 2021-10-9 07:12 發表   4 U% F& q6 T$ R2 @. R
講啦,照睇你女友9成9接受的
: R( q* ?& r  M2 l1 Q
  c* j2 z( s1 l6 G
點解咁肯定?
% P6 c2 O: j% T6 f) M7 `係就好

你E家都係估估下.
# ]. I1 |8 V7 ?( ?% u! B一係坦白直接同女友講你有CD習慣! z7 L+ d+ a$ e$ S
一係就放棄CD習慣.
5 y9 e9 A$ S3 d7 b6 c8 _+ v8 [( }$ T. K1 i" D8 B. b! c6 m, i- w
大家搵把尺度一度
4 s3 i$ Y" T# A  \1 d% v睇下愛自己多D (繼續CD)  / 愛對方多D (放棄CD)+ c( C) B, J1 ?
同樣都係( k" ^, {0 o0 u$ D; G0 b) \+ ?; Y
睇你女友愛你多D (接受CD) / 愛自己多D (只愛正常男人)2 J. \( |9 A6 l1 l) @

( a0 V& `. e' B8 Y1 V) x- P$ o  C5 ]! U5 O( R2 C+ m
愛情唔應該存在瞞騙

引用:
原帖由 fish 於 2021-10-9 13:50 發表   
- O: l" A: N9 x. G你E家都係估估下.( v, Q- S4 u: F1 ?$ H
一係坦白直接同女友講你有CD習慣5 f( x' r: H9 s. p1 Y9 L% P3 D
一係就放棄CD習慣.9 \* W% F* }( h, h$ F$ W7 T7 G

+ H; G" e. ?: E+ a4 V1 a8 |大家搵把尺度一度
7 o5 ~' N! W: B4 O6 j- a睇下愛自己多D (繼續CD)  / 愛對方多D (放棄CD)
' j, D& Z1 y  }- r同樣都係1 i( g, K# P/ y
睇你女友愛你多D (接受CD) / 愛自己多D (只愛正常男人)
. B# @! ^3 U) B0 t1 M8 I
- R. x6 b- }- P; L& M* L: n+ v" J. l& n  C% L2 @' w5 I
( n- V: O0 t4 O1 j, c
...
, t7 K, @# d4 d! k6 p* u5 k! @0 m5 c7 M
暫時都冇可能放棄CD,希望佢慢慢接受

我結左婚後其實買好少,真係去到買一套扔一套,或者忍唔住買一套去酒店,用完就扔,所以都係得2-3套bra set係屋企,其他衫裙絲襪就用老婆個d" z  n& J2 w9 A; h4 Q* Y

' o9 L# B! d* S( G( m! {* u結婚果陣諗住戒cd,所以將多年裝備扔晒
5 `/ ]7 y( B7 e點知我一見老婆個d款就變左係打開左一個新世界,所以戒唔成功
# k+ @3 |) m: J& |5 u: {/ m  q% ^! J! H$ I3 c* N9 C3 E/ k

" |2 K+ y) C# ?6 V6 j! t: O! M" q, ?- K- N; B- o
引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-10-8 22:02 發表   
! z7 g  y  M& I# J' d* G* D7 `) S& g
4 P2 F+ J3 D3 Q4 H* c% o# g3 M- U: W. L& X. [
但你冇買其他新裙內衣....咁耐都冇俾佢發現?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-10-10 17:52 發表   % n3 R9 ^4 n8 u7 {# ~* Q: T: ^7 e
我結左婚後其實買好少,真係去到買一套扔一套,或者忍唔住買一套去酒店,用完就扔,所以都係得2-3套bra set係屋企,其他衫裙絲襪就用老婆個d
8 ]& q$ T7 }0 O. E) t8 Q2 P8 B% {+ S
結婚果陣諗住戒cd,所以將多年裝備扔晒
0 ]; w9 N0 @- N點知我一見老婆個d款就變左係 ...
# _- y4 \+ L1 B" q) ~; O" N" B2 I

& }' }5 O; Z6 Y: E, ]2 W睇黎CD真係好難戒 - Y7 J% ^: B3 V8 f7 Z7 b% K1 R! `0 q
買一套扔一套, 有D會好唔捨得, 可以考慮用迷你倉儲存
; ?$ ~% ?$ h- f其實你話買俾老婆著咪得, 唔洗掉, 到冇人時又可玩