嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根
) S2 y. U  _+ V& T1 o外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
, z; S6 P5 J2 f9 g6 N9 y請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   ; J* a9 W8 x) R
很好看的高跟鞋 4 Z0 Q( }! H$ }" f
請問是在那裡買的?
8 T; j3 u& Z- M6 N- F4 ]5 [$ {9 y2 Y: t
淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
" z- p" X6 Z2 ]8 b" O( r40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
' g4 l8 C5 W1 g/ K& [

Y9 ~, ]4 i) y- {! a如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   # w2 V5 j# R7 M/ L! u/ f
請問有連結嗎?
' W; J% z" _9 i9 \( }8 w9 ]5 w" I# x0 L' b! C
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   + n5 ~, V) P' D* m1 f! v& B
9 E+ ?0 d4 \. j  q

2 }% p, {7 e, S' @/ Y7 y3 r如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
1 x" V5 J, S8 u
1 l2 k' k- C, l5 o+ a' f0 ?我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,, ~7 v, T& F' |1 x' p4 U

; n& s9 }, m, {  a9 t. G$ R3 t40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,; _9 B0 |3 U9 |8 M# r: s. f* _
" n; V7 t$ `8 G- v  S6 G! Y2 s. a  C* }
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
) ^" R7 w& J& g  s- s
" O5 R8 y$ O7 S8 w不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢5 Y' @% v% [: i6 ~- x9 N: t
6 L* D& z9 s! H5 I; L
===========================題外話====================================( \- r4 u) h: |) i

% E2 [4 |  j* H/ b3 y2 Z暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用0 m2 x3 Q2 s' N, Z) j6 `, }
/ M9 |$ J) |9 M+ G# C  W- h
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)3 ?- I: U9 P4 c

4 T$ T) z# T2 L$ d1 Q# ?. R8 ^- J7 I6 D[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   0 B. ]6 T8 ?& o9 d6 I5 i
) E6 Y* V- A  v7 o
% b, C$ |/ W' N& O
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,% L- z7 h% c! t2 X$ I
; H1 p7 _1 Q) a" c$ T0 g
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
4 I/ A$ l% V9 B" A+ k( V/ `0 K) N* K2 \
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
+ K6 j- i+ ^9 H* l6 N+ l4 N
- G5 i) P  y( D5 h5 o) o+ C不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
/ B: R( d2 g/ x( q* Q) p
& O3 J* |, e- B$ ]6 ?9 @淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表     V+ k: u3 _* E

e6 D$ i1 i- t% e3 w: E( i8 [$ H' U# A9 `# s  Y' {+ M
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
/ j) O+ `/ i$ ^
) i& W" {0 b( [: `3 Z. G+ h5 F  b; A* ~8 S; h
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
9 V5 [% L& |0 g/ e) ]* b4 v7 f. s8 q* I& h
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)

. e6 G( [% U* Y0 ]7 K: O4 P$ m' b* O& Y- q. V

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   
. D0 I3 y- y( G, m; d* s9 E/ P  _9 ~6 A4 z9 D. J/ s* x* U1 a
2 x- {0 b4 R) l0 w

3 x0 G/ \/ n$ U: @% Z1 Q我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,/ _+ g* ]/ q+ W5 ^3 `4 B( a* b
' n% M: ]* i) `! Q6 ]' F
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
5 d- ?7 y  s1 D. B- v; }# ~4 b& R5 _
期待你的新目標!