嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家+ ]$ O' q6 |" r$ u: v1 N
你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
7 A8 j; O7 U; T0 Q+ \同埋玩幾耐時間?, `9 Y+ [& A4 I* A4 r; b+ u6 A
) I: S* H8 c/ p8 S4 ^! x
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   
( {* h+ ?; v$ I/ X未玩過喎!乜好好玩架咩?
0 h9 m/ m  r5 r$ D6 h
2 ^5 y3 Y- R* t$ f7 X. a3 v& T% W( L可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   
# Z$ n+ c1 K  [5 V% a
. X8 p( h- v* {5 a2 z- Q- x. ?- a/ a
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
' Q* q' ?' z& C+ U* x( V+ z# _0 _, y$ v
" O6 L" w% H3 I& B
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
; c$ V4 c0 V$ |; a0 A! e/ U- x( z9 _0 B/ @

) i2 g# s' C- G5 N我亦很想得到女性高潮⋯⋯
* g+ n4 Y' G7 j9 L8 R) ?4 ]& j1 i. I, y* f( h. w
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
1 x$ @# F! t0 L9 W: G

原來咁多人未玩過!; ~! y& p+ x: v/ g5 A8 i9 v
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   * K/ s5 u5 N) G4 [
1 t# `* q6 q1 u
2 i& o2 a6 N0 a' Y+ {
乜你唔係好有經驗?!
/ W6 K  h0 v3 Q, Y+ a  d2 N0 t- w: I5 g
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   * m. P$ S( A. v
3 U! s* L$ u8 o5 M0 X4 M
1 W6 \+ s$ z( ^; {) ~( d
不會每次也得到女性連續高潮
) I$ }8 x- x6 l2 o/ t+ o; Y- \# K$ |6 @$ Z5 ?
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   / W  M7 B0 p' L0 W) M; r
都要到虛脫無力才肯罷休
4 Q$ f4 p+ X- L8 e) K8 ~0 [! @7 Y
玩幾耐先會虛脫無力?
! j9 t5 `& x. e( E0 D; {6 r好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
1 y" L) N, m% N. d" U/ X7 j  H( v! ^7 O
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?
1 O6 ~7 \8 u. I  V( h0 E# r; x2 m9 X/ I+ b8 Q( [5 D7 C; K* S. N

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   , X% E: L  r8 B8 D/ c: }
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
! r0 s( \/ a2 b

4 w% v- x) x8 F/ @. \& a9 J8 H你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   
/ V/ e  X4 C/ T2 K. C
, R# H2 @* M% U5 f" X
$ H3 k" d: t& {! y0 B似乎想享受都係有D難度
9 H4 z3 g! q2 Q  S
# {' r9 b$ S# Q  Q5 c6 v7 o4 y. Z1 y看看我的玩物/ j: k& i" ?+ z2 Q
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html- s2 e( Z2 H  z- Q2 Y( O5 g
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
% v6 p0 J7 U) W+ I0 d: I- E! Q# H  Y

! Z# b0 o/ I6 t) b看看我的玩物; L6 _: @" i, C
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
3 Y+ Z+ K& ~* s% p7 q- d/ p7 g& i很多時只有快感⋯⋯
' Y, z, M" H7 Q0 ?6 [' A0 h9 j4 ]  ?8 n
我果支都有震動5 S8 Z$ R! b* ~7 x! Y" {! k
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩
$ `1 Y' A$ G& R, v( X. q; a1 e趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂
  p' l+ w; s; s- F# n  _# ^; u平又有貴又有) |  N+ m! a' w; _- V0 Z+ [$ @
' o/ e1 D/ M& y; [0 f
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   9 e6 K# f) z9 T  Y
乜類型都用過哂$ T6 [# }3 E& {* x, y& n: t
平又有貴又有0 B4 l2 ~2 e" B7 @7 h, h5 D
; Q; [0 [( A: O, {$ G
係未試過炮機
7 U8 y2 r9 d! _4 {. a$ _7 I; M; [  ^  X% E; A
去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?