嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人著屋企人野cd 自戀

有冇人著屋企人野cd 自戀

Hi all , 好耐無上來。我已婚,年紀仲係3字頭無耐2 D& |& f6 P2 {& r9 a: w. ~
身型仲係咁fit , 著得落老婆既所有衫褲鞋襪
- F) G) D6 z, `; d5 I6 c7 M我唔會化妝唔會露出,至多係屋企無人就著下「自戀」下
6 [  v& T0 i+ l* Y, K- }& X7 ?* y哈哈,你懂的
0 G( g! X8 L; _4 `我100%香港人。
$ Z+ e: H9 l6 m6 G# P7 w
; l4 H5 z7 l# K% N有冇人夫呀,同緊居,一又或者都係拎屋企人野黎著自戀既妳
* z; h0 O5 N  a- _/ K; E Pm 留 TG , Wechat
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁你真係好fit下喎!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

有呀,我都會著老婆d內衣、衫同絲襪,另外都會自己買既。

你真係好fit下喎!

回復 1# lovecd888 的帖子

妹妹真係好fit哦!6 g! ?: ]  M% \  L8 D
我穿家姐留下來的衫裙囉!

TG wechat 都係 :joe2307

回復 2# JessBB 的帖子

本身身形係瘦,食極唔肥,我老婆而家反而仲重過我。我都係keep 住50 -55kg* K( o! B- q! c. Q6 {' Z
咁應該大既地方⋯⋯就大lor , 未叫巨 ,hahaha
& ~9 V4 x1 b* X# c8 v
6 e7 [& x( u$ t: O: i[ 本帖最後由 lovecd888 於 2021-12-10 02:10 編輯 ]

TG wechat 都係 :joe2307

我讀中學嗰陣就真係食極都唔肥,不過出嚟做埋嘢之後就真係一發不可收拾......
8 S9 \! p% j6 e+ {
( [' D. K) L* Y& w9 [8 p, w8 D
引用:
原帖由 lovecd888 於 2021-12-10 02:08 發表   * t8 y* Z5 H3 @9 i6 ?. q
本身身形係瘦,食極唔肥,我老婆而家反而仲重過我。我都係keep 住50 -55kg
( R) ]# g3 ^7 I' _( z/ _咁應該大既地方⋯⋯就大lor , 未叫巨 ,hahaha
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 lovecd888 於 2021-12-10 02:08 發表   + b& |& [5 ^( E8 p7 C- m( n/ j& {1 Y
本身身形係瘦,食極唔肥,我老婆而家反而仲重過我。我都係keep 住50 -55kg$ p4 _# [* q1 R  {) W5 N
咁應該大既地方⋯⋯就大lor , 未叫巨 ,hahaha
" n. Z: r& X! T7 c5 Y
3 H! N$ k$ x) d8 Q9 e波大,臀圓,細腰?
' s( x# J8 l0 a! t8 T5 w' I& C4 v  `! i' T0 {, w. w6 v) p
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

好失望,我以前d post d 圖死哂。。。

我又讀左大家pm , 真係多謝大家等候

我不會自己買,或者賣.唔係做生意lor .

引用:
原帖由 lovecd888 於 2021-12-9 06:42 發表     j( `( l2 [( M, c, y/ R
Hi all , 好耐無上來。我已婚,年紀仲係3字頭無耐* ?2 c- [) ^2 B  r
身型仲係咁fit , 著得落老婆既所有衫褲鞋襪+ \) P0 |0 e- T" C1 [
我唔會化妝唔會露出,至多係屋企無人就著下「自戀」下
/ K, f' c& U" g! m3 a哈哈,你懂的6 t; f- s( }- H7 ^& K6 V
我100%香港人。
& ?/ R" {0 M6 A  s) M! \
1 {+ S9 ?  S. n& Z  E* m有冇人夫呀,同緊居,一又或 ...
0 k' H) n: ^5 E, g# h% p5 h* \6 x8 H
Hiring,我都有玩GF內衣絲襪,有時变裝後同佢曳曳

老婆女友知你cd唔反面既真係執到

回復 14# ffstocking 的帖子

very good
6 x* G/ Q/ p& i) d
% s' w0 p+ g& q8 Z[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-4-13 19:57 編輯 ]

wechat :  wasabi44666644
wechat me if U like me:wasabi44666644

我睇番先記得原來有呢個post

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-4-13 10:38 發表   & u, o* t, _  {6 K( z
! t, Y2 j+ Z5 m. Y# a% I( @

2 W/ A+ d% Q4 V- f7 [Hiring,我都有玩GF內衣絲襪,有時变裝後同佢曳曳
8 \/ A3 N; c4 s1 k2 T/ F. C2 A
$ }) e6 A, s6 J# u% ^$ E
正呀! 我果個唔肯.
$ y7 W8 g0 ]& b" i+ t% n我就搵人J 爆佢x 滿足自己同同好都好

引用:
原帖由 lovecd888 於 2023-4-16 03:07 發表   % x+ d7 {% M1 W6 \/ ?. A
+ C1 _# F$ f. K! k6 {

/ `0 j. b6 J9 y9 X9 D# Z正呀! 我果個唔肯.7 d+ x0 [3 r2 j- i, H
我就搵人J 爆佢x 滿足自己同同好都好
: e7 G. G* c) q6 o9 k
+ Y* N8 f% G/ Z/ Y* i1 x" C
佢吾知你鐘意变装???