嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。
/ U0 J6 c% f6 p1 R; ?3 S
. a' z  q( `5 M! ]5 E1 Q( X第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然* V& B9 N3 ^8 H

: N; `$ {! q4 O# `; V, E( I6 \( h: l5 D抱歉我唔會影著上身後效果圖
" p0 q0 O$ I- l( w8 _7 o* m) r. S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美/ r3 \3 e9 ]: ^8 M* U
很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動
7 }& U$ i9 M& a是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。3 s& M8 Q7 t7 d% ^- ^, f# D
+ |' ]8 ~5 O) U$ ^
我自己早已經日日著女底,
% A2 |* N( ?% F4 B( F( m甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   
" b0 m! T/ u5 v  }冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
1 r9 V2 O; z+ K# |

% E7 z  B6 r: R- \& H$ ]1 @4 Q3 I的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   0 c# x+ L8 N( y* X
樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
2 z4 v6 K- e" A" k  a
! _4 F* V2 ~  A1 u
其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   
) h+ a& B  q; v; [3 xCD中與別人互動
# h7 x+ h* ^/ y( b8 U1 i" q1 H+ T  P是很刺激的體驗
  a+ ^! o; \# v+ l

- G5 u' O. Z  _; Z& y9 q- ~8 g7 K嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   
! [4 p7 Y( X/ U6 m8 {& ]  U! g& b) K+ P內變係好開始,著得多就慣。' v  |- M& M4 J  v/ V

5 a/ t8 X' n7 t我自己早已經日日著女底,
6 c$ h5 u! Z3 v2 V甚至唔慣著男裝底褲
* [0 p  K. m; @( @, O9 n4 h- u& E/ g+ ]) Y5 v1 e8 P+ ~3 G
可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
: d! |9 }6 S1 M! [4 M$ y1 q8 i- m4 P; Q% ^- r4 i* p
我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra ! }7 C$ d2 }5 K5 l4 k  M
就算有外套,
; K# X/ R3 t' Q: v6 n( R都覺胸前 有凸咗出嚟/ f8 j7 l" b% l9 Q3 I7 e* x, [: Q

9 Y( @; p3 ^% [2 E5 e[ 本帖最後由 misslady 於 2022-1-21 10:02 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   
/ u* N+ n- s" m7 U) E有 cup 的 bra + J8 ~( ]1 k  [& m2 Q
就算有外資,, A; X6 c! F+ ^; `7 V
都覺胸前 有凸咗出嚟
3 h( M" U' R' }0 T9 r8 s
1 @+ V1 j( f3 |. B: R/ WThats why件外套拉鍊要拉咁高  |' k, V2 v( {# I5 J: C: b

* W9 B6 a' ]6 M9 d5 v9 n依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到)6 O8 P6 }2 n7 d' Y( `2 }$ ]
& ^8 ~5 T2 `7 Y( W5 x& R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!2 d: y# {" M# v7 m) Z$ }4 {

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表   5 l1 ]/ v, ?8 J  B: t9 k
. B' ^* K# y8 z  a9 c7 K7 Q
% \# `1 z- M8 I+ S& ]1 x
可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到5 Q% V& q( ]; @$ c6 W' V# E
/ Z6 C$ z( ?5 E/ Y) ~
我早幾年在外國 ...
1 A% Y- O% |6 ?& C師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下2 @0 d/ P5 D$ {
5 a" J! X5 ?( o( K0 `. j: I4 c

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去. g- o3 }; M8 r# X: n3 O2 @
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   
) O, r: F1 a- k. c: f  r有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去) t# X$ s1 r* y- E( b& U
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
3 I2 p" P6 l% W1 k2 i

$ O" q+ m$ |1 T3 _我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   
$ A" U# j) M* K) p  h, y. d# Y* ?5 d
師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
' E+ v# w3 S; Q) }4 }# s9 F2 t" |$ U) N! B0 e
我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常