嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純約炮 TG group (謝絕7頭)

純約炮 TG group (謝絕7頭)

為咗比一心想約炮的人有個真正的約炮平台,特意開此group。4 \0 ?  _5 k' D* Q1 o

M; h. }/ _8 d9 shttps://t.me/+GselD9MhI_k2NGU1
: Y( X- j0 S+ F7 o9 i3 T8 S
5 I) _( ^0 E. W& W, l; k- M任何類似 Alexia 呢啲7頭,請勿入group" k; F+ q6 ?3 m8 y4 ^5 N  {
0 W% G1 m+ S! ~4 _
覺得好的就按一下感謝吧~~

再次強調,呢個係約炮group,要吹水唔該去第二度。

已入 thanks

條 link已過期,請問一下有新的嗎?

錯link?入唔到呀

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2022-3-2 10:40 發表   
, d4 w; r$ v: L錯link?入唔到呀
$ X$ V* C9 S* Q  e1 F

6 |" S* m  c- J$ `1 Y$ \( u已更新了,你再試下

都係入唔到

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-28 18:41 發表   ) e0 X, V. ?. Z: A, n
都係入唔到
) w! `6 @8 t: c
8 z9 E9 E; Y; _* a* D% _
可能係你唔夠硬

有没有伪街群啊

引用:
原帖由 Sunnycd 於 2022-5-29 12:55 發表   
5 Y  u+ r, c$ K" U有没有伪街群啊
2 ~! a3 Y6 n8 s$ D$ H! a% P
* t3 J0 D% g$ f
請留意標題

回復 9# kinkikeith 的帖子

硬唔硬就要試過先知
) o: D0 c9 J+ W# U8 a5 r% t: o1 t& h6 Q

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-30 16:21 發表   
2 F, e: ^# [0 V! n: R% p! d硬唔硬就要試過先知
* v- K1 K" s1 M1 u9 V
) k( t; W4 o' I  S1 j
唔止要硬,仲要大支

已經冇左?

入唔倒喎。。。。

入唔到
一個似胖虎的直男卅185cm卅Teddy Boy
TG --->https://t.me/DMJbxox

引用:
原帖由 delhang 於 2022-12-12 15:46 發表   0 H2 s& M" u5 C5 q: p
入唔倒喎。。。。
# g7 r0 b6 S+ g% k; `# R& ^" f! E! s) b
硬咗之後再試下入

之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?

引用:
原帖由 Kelkc 於 2023-1-8 08:55 發表   + s5 P3 p0 ~- G% k/ ]3 G4 }" P
之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?
7 y0 v) ]; z( v) a6 K
3 v& a4 h4 g: k8 r8 c# V
唔可以呀

can send me also?