嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦
! d: S% }6 g- I% d  x
# ?6 y8 t( F1 ?* |今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常好Feel;外面著正常去街衫同大褸。不過因為吊帶背心屬於交叉帶款,實在好容易露肩帶,如果無著大褸就肯定會走光,著上大褸走光機會就較微。其實…我真想知道當日出街過程中,我有無不慎露出吊帶背心的交叉肩帶!: w( }# [" ?! e- _, E
: c# b8 z( e0 n7 c6 d1 i: o: T
除了去買午餐(無錯,當時正值中午!),我亦去到屋企附近一個商場,在一間Bra舖研究有無邊款學生Bra我有興趣買,亦曾經走入6ixty 8ight分店看看最近有甚麼新款的Bra,可惜款式不太合心意,所以空手而回3 ]! i) f5 d) {. x8 }! J

8 B5 ~# J+ D6 u) ?/ g是次外出期間曾經兩次問店員我需要的物品有無貨,亦曾同老細講過一次電話,總計大約一小時,繼上次戴Bra Set落樓、在屋企附近找尋老友的銀包後,又一次戴Bra Set外出,而且時間、走動距離都比上次倍增,實在太刺激好玩!
+ W  C1 y+ J# H: l2 l% N0 O7 q  r2 e) ?1 [3 A
期待再下一次戴Bra Set外出,到時候再分享
. q. r/ X* h" N  Y* X- [7 ~
" P5 M, h' [# k[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# Johnlovebra 的帖子

6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-5 02:14 發表   3 a. f9 _" i: }8 l! i% y/ H8 v5 O
6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
9 D$ I* |1 v$ p* `# x
& C6 @. m( V" z9 c& I7 x8 ]( j; ~
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊

好好享受下

多謝分享....................

Self Love 屬幼邊
! K4 K) n* x3 q都幾靚
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

妹妹都是喜歡少女風

引用:
原帖由 p12345 於 2022-2-5 17:14 發表   1 S0 Z( |/ g! ~
妹妹都是喜歡少女風
- l2 k& h& _0 l6 @% S# T1 _9 x' Y' ?
我只係鍾意少女款、學生Bra,其他就興趣不大啦

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 02:26 發表   
  \4 M3 ]7 O$ u& G: ^. x8 a
) n; P6 r( k# \2 d/ A( _) j5 b: Y, \: d0 h
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
6 j& i( f2 p: J0 w( _7 v$ c# u6 W. ~8 [9 h5 o/ j
好享受。
享受 一分一秒的 CD

可有穿上後的相分享呀

引用:
原帖由 phbaby 於 2022-2-6 20:41 發表   
0 p) }+ h! Y& j2 T8 e/ A+ j9 l可有穿上後的相分享呀
9 a# C5 G" X: p5 ^! j
% D: b7 l3 A. Y2 N) _
不會分享穿上後的相啦

多谢分享喔

下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇

唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~

我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight

不錯!! 不錯!!) {- Q; c; G* r* `) R# C9 X) _/ _

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
  B: S0 F- q2 _, M& p下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
3 U+ c( H$ O- T
+ s& R( j$ v$ r7 T要有機會先可以啦,雖然我都好想快D再有呢個機會

引用:
原帖由 kk012003 於 2022-2-7 17:13 發表   
  q! ~5 X6 i2 h0 C6 {6 |; y- z唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
( \6 f2 i. z+ r& b
5 f4 g/ g- b: k% H$ i: F' U" T會有機會的

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-7 19:52 發表   3 u# s4 }) u! _% x; d
我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
( ~0 u$ Q* `0 D, p! H/ l" i
% X, ^9 M, R" A1 W6 }' g1 K有興趣睇睇你的薄墊款Bra的收藏