嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   0 v9 `/ J' D2 v  J1 Q( j: ?6 ]3 _
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
9 x# n8 J& d% r+ T3 X5 R1 k

) o8 b! n* \8 _/ ?0 L' E. ]( v夏天會,好現。
5 B) z: b- [! y' F( J* E; Z" v, C1 I0 A" T$ a9 S
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   - y+ Z, D# @6 r3 x0 C# e- ?, j
; {$ a" M& {0 c$ q! _' [/ ^0 X8 f

* Z- u. M/ `& }* p夏天會,好現。! h  |* Q* `: C" w6 Q' x( `  x
" b" i" g& K2 u9 r4 I
(o^^o)
3 x/ u( w! j7 o* A2 E, I7 ^! q: ]2 j9 H- s' I
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   7 I" u8 e2 ]( w8 z: P0 E) u& D
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
' U& G9 \; ~2 P3 x' B# I3 ?3 k: ]# q

! T; v. A' v) Z" [/ @) u( ^應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   % r# N' ?7 y8 r# F9 N
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
0 f, w# L( K# q
6 k& E# B2 Z/ z- L% tSports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
/ |9 x# l) B4 j7 ?* ?0 {
/ c0 E! B& b* _9 |8 C! i6 V
8 A% [0 U2 v: D5 x5 K: w夏天唔敢咁樣玩
& G. v9 i( a. O4 J
$ F; z- V1 v6 y0 g- K4 Y# g
現在天氣,正合適8 R6 j3 o. @8 j9 x7 A  t
3 _) k2 M9 Q* _- Z2 ]
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   : R: S! t* H" R7 ?- J
4 |5 y7 D0 P; U4 q* \

. U# v4 z( L8 O- T5 o8 H現在天氣,正合適
+ K* u/ H7 b& ~
0 j/ P# q# h8 G% L(o^^o)
; |; {; x0 {: @; a. Z
* p$ L0 j  E- @係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   $ l7 D; @  n) ~$ G! i$ G5 _8 U3 ?4 x
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
( v  W/ T+ r( Q/ F7 d$ P3 _7 k  g
/ m# T5 `7 m, C$ I( X, Q0 B
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
0 @8 v+ a5 C, i' I; {$ S6 A: L+ j3 s% o我多數都喺入面著死庫水加絲襪
% }8 n( O. E1 e/ Q' d
$ M% l7 V2 r: M& J
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 2 D4 J: w& _' f5 C
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   & ^; W+ Q3 S" ]! m! V# R
邊間bra鋪有得一齊研究咁好 : Y1 y* c3 j6 w  h4 s( x
介紹!介紹!
7 P& E3 I! ~3 h7 G" `# O/ ?" h; N) |/ ^; l0 K
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦# f1 |# C% L& F6 `+ M: K/ w

& D, z5 f5 J3 ~7 X一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
3 M% P  J% j. N! n5 c% ?3 n# v$ D( Q' V& W) g7 T1 p

. O. h6 }2 m/ m9 k% }我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦! Y* A  c* o+ r2 r4 O
7 @  e' O. s1 [% D5 A
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
* _9 E, O+ _4 ~0 F6 `# h

4 X2 [  @! y5 M  @- A; G0 a果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   ' s. Z7 v' {6 H1 Q
9 ?$ a/ K- n3 t
0 S4 U. }6 m+ t$ H0 v: o9 y
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
6 c# A  H# o* O6 c$ z" Y1 p

1 l, i) t* N( Y/ {; \- x6 d8 E, f7 o恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我