嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?
" ?5 {- H) G0 J& p+ N
4 j0 X' V1 R4 y) o0 d, ~6 D[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-12 21:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   6 a* R* V- Y7 J; v. ~6 g/ B7 Q2 O- {
全都穿得下嗎 想看穿上的照片
* y6 B$ v/ V" j- T3 V( @
有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -1 B+ p, V9 \' T9 b* q
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
# ]( Y, ~% B9 r4 N0 |哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
1 c" K6 |, L8 C( ^& I2 O- z如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
/ x- ^9 Y3 p. x7 G; C
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人) L2 I7 t, a2 S! J; `' Q
有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
( u: F  G, ^- ^1 I9 t想看穿上的照片......6 Q  l2 l: k- f& F, d9 }

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   
) o9 G6 D! h) w. D. M4 n第一張藍色呔個件係CC?
; t/ i% H+ i# j% e" U2 @
係呀、都係我超鍾意嘅一條# u( T- z. y7 ]  X! M! ]% e! b# H; ~
# G: X0 D# D4 ^* c

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   
; Q! n1 h% E* O2 p6 ]1 c9 z
, S1 D+ E: m7 d$ ^+ j係呀、都係我超鍾意一條
$ G. y4 F$ S% v9 K) P我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服. G% D0 f5 Y3 j: f+ S. m

5 U$ r: f- f/ }7 n6 x
+ k- g& j, ^' h) M( x. m[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-7 22:39 編輯 ]

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   0 H; S$ r; N" c5 e1 m

& i, d8 s/ C7 p8 k) M我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服9 Q1 w* P0 `1 k
+ |. d2 I  N4 \3 {/ \
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
# h- A7 d5 V7 p9 k
9 p# e* E+ `! d[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-8 06:11 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   # j! C5 i, O+ n1 P* e" L) ?( d  i

; z# }. ~) U7 `2 m) H/ ?8 f" o全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
8 j/ P8 R* j$ c: o全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋3 P8 A0 m4 r6 E2 ~
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   & g. j9 G- M% \! B
3 ?* [5 p" y+ D9 q
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
( X* O' n" l- O+ i- T- L- w0 B3 |以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
% L! |& L( z8 o: q2 y& ?9 l

) ^/ d4 [7 J7 G, t4 O; B1 b% ^點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   5 W) }8 h/ {3 w5 c  k; }

3 `  [0 E( ?- z1 k: ~: r
: i: ^' s6 C3 O- ~; y' _  t點解咁鍾意呢間?
! y# C  F7 _7 U0 x9 f/ ]# F
因為多fd讀呢間

都幾多
% U$ e3 h$ T  q2 R; u2 A(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   1 D2 H& w& r# D  U" r

$ ]# F& M+ V& c因為多fd讀呢間
) g/ P, E2 \! ?& s: u多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   
7 x* X7 @4 p' U/ y( F6 ~" a8 n8 w, t( t; t# B: A9 w
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
/ o. G/ I/ z$ n" ]" d; l
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服  W. z. [7 O7 O+ {, ^

8 _; \! l. S# u0 V; F[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-8 23:32 編輯 ]

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   : x; s( n* J  \, [2 Y( G
- [+ h$ r+ p" j; v: |3 z" p7 C
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
' p! N- ~+ p2 c, q4 [, h
但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺