嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

0甘係潮吹嗎?

0甘係潮吹嗎?

我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
只係失禁就唔係. 有人幫你會好D.

回復 2# gila 的帖子

0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试

呢個絕學好耐都無試過,好想再試。不過幫人,自己會好攰,而且滿足感不大。自己試就傷身。 所以成為絕學了。
- J7 i& E+ W% t4 S2 |3 U' z) r5 w1 o: L4 ~2 Q
. y# p' D( N4 T3 ?

' R- F4 Y5 @% |! A. i自己揣摩一下。# z! r$ t: i0 i
9 W$ L# t3 s- H& t
引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:56 發表   
6 c' g" n% Z& I! D0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
( z% ~/ T9 v. Y9 J; {8 ]* U

" q/ \( S0 J, E$ D: U- {[ 本帖最後由 gila 於 2022-2-9 18:01 編輯 ]

估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   % M% q* @  L, t* q
我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
( C; @7 q- k9 D# O% M3 y
- n; W5 o) ]8 Y1 I6 n$ W/ R
我只是後面有感覺
" @' k- c, r8 V. b0 f9 K2 \: v0 r可能長期穿上女裝內衭6 D+ p) U- Z/ t' X& f2 l  G
把jj 收貼太緊。

恐怕是失禁居多.................

我唔放。所以先成為絕學。可遇不可求。" a4 V; Q2 U/ N, p
% h5 F" a2 T; Y1 S/ N# S
引用:
原帖由 zuezue 於 2022-2-9 23:22 發表   
5 S# z6 E- n& V% e5 i2 k估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-10 11:35 發表   
# m1 {) D+ w7 l3 \) T8 I恐怕是失禁居多.................
2 M9 V8 o$ O2 }3 Z  I5 a$ x, u2 X
0 C1 _( _+ k+ E' g  F, W  @& j6 m
我都認為係- B' q3 l1 @6 y& f1 E+ u
女士的都係5 `( F, n0 z5 i% V( m! ^2 U# I
射幾滴都話( Q6 ?& |6 f7 I- @- e8 m: X
如果射得多
5 }/ m) e& ]$ {  Q0 j# s# ]& L唔係尿边有地方儲存咁多液體射出來?

~管他呢,   o係舒服狀態、、、 排尿也有快感的 (真是的)

系,真係好舒服,雖然JJ唔係好硬,亦唔係射精那種高潮,但係就有種控制唔到的快感~~

遲D疫情無咁緊張時
5 E! a1 Y8 J# G( o真係要搵個浴缸試下

要唔要幫手又幫口?
2 z2 p7 W( D1 O( k- ^% |5 ]0 j% F7 V, q, H% q, ^
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-11 15:55 發表   
  Q8 x; o3 W. C& l1 [/ v遲D疫情無咁緊張時
/ S# a" i. K5 L: j6 m8 |2 B  o真係要搵個浴缸試下

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   ! S$ b+ ], O! C8 P/ g2 s! U
' X2 `6 c) A9 W* x/ t* ]7 }# R( m! W9 \
  V+ m& p6 Q+ r, y# E4 [
我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入

引用:
原帖由 gila 於 2022-2-11 16:14 發表   9 a# F; Q( {0 o8 o: J
要唔要幫手又幫口? ( G" N$ M5 p# O; D# M( w  N

8 R5 o* s. q0 z. l% U% M
$ {' u& p4 E$ n& Q# B" m5 ^女神有 offer
) y) }) y* k, F7 |) b; M一於先來個鴛鴦嬉水

咩呀? 講緊潮吹。同鴛鴦嬉水無關。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-12 13:18 發表   5 {0 ]; \. ~9 F# _9 v' z

8 r( |# x7 y& ?, ~2 Z5 b7 Z女神有 offer
( i' d( y5 @% F1 i: f) l1 `一於先來個鴛鴦嬉水

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-2-11 17:01 發表   
% r& g* D! A& T" J4 E+ p+ P
% e' p" U' o0 P3 F( G
' c  i9 ?: A' M+ _! b! V+ |我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
4 Y4 Y3 z: z% S. X
. r4 A2 s( r2 ]: z其實正常,

不是每次都可以,禁慾越久越好啦

還沒試過是什麼感覺真想體驗