嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾
  x- I0 s. N: _7 _; c4 |) h不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想可以PM交流下説説

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-17 15:31 發表   ) {: I/ V. S2 _. W& \7 h
人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾# C1 l4 F  s% [1 H1 O& l9 D0 H! A' c
不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
( g* u) L# C4 b( Q( G+ V# l5 P( q" N

8 Q1 P$ U. ~! O0 f' }% F* P我一人住
- v+ [) @4 u% g  y$ N4 O4 o所以長期穿上女裝

我諗如果我的朋友或家人知道我是CD或Kiger,一定嚇到暈!
! R; |! G3 l' o6 J  {! {, H
5 b# v' V( i( G% h, _[ 本帖最後由 JessBB 於 2022-3-18 09:42 編輯 ]
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 3# joey221 的帖子

日日都可以著靚衫好開心

回復 4# JessBB 的帖子

咩系Kiger啊?! @) H/ D  ]% k) _9 {; e
我都系,一定唔可以比佢地知

令一半知已足夠啦

有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌

引用:
原帖由 vivienne 於 2022-3-19 14:13 發表   
- a# K0 @7 A+ [8 T有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌
% \* ~6 b9 Y, {( p& f# N; w4 Z; s- r5 d" q8 H* e/ f2 u! ~
好開心啊,可以係朋友面前做返自己

引用:
原帖由 hojasho 於 2022-3-19 00:08 發表   
& P. R1 X+ h; }, d; S+ j2 u令一半知已足夠啦
6 U) r& b; I" X# g( P* B; G; y" l1 g3 I1 b5 n& Y: m. R/ H; ?% G
另一半好難講出口,一接受吾到就完

好難同人講。更難得唔mind

N代單傳,所以CD 唔俾得父母知,更遑論提出想變性的想法…

差不多個個都知~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

差唔多所有朋友都知

一直都好想比d close既朋友知8 e; r' R; U0 m6 |! `; A
但係唔敢 驚佢地接受唔到

得一個朋友知,而且佢知之前一直試探佢,見佢好似接受到就慢慢坦白。不過之後每次見面我都覺得有點尷尬

佩服你地比朋友知份勇氣,我真係唔敢
) V. V7 |+ W% G: b- {4 \一離驚接受唔到,二離驚通曬天

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-18 11:12 發表   
' E1 D2 s# c- h: X0 M( |3 B咩系Kiger啊?
2 B. N) i- N2 b2 Z9 ^7 B1 m3 U4 l我都系,一定唔可以比佢地知
0 c! Q9 r3 {0 \, T

, E! v! k: b7 n* D喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi6 j- h! \3 T. X6 i9 z$ L$ ~" G, @4 I3 B
0 a+ k2 I9 g1 B/ \: u5 ]/ }8 P
惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

我姐姐知, 但係, 我只係試試過一次著女裝去見她...........
7 o/ ?. C9 \" i(平時, 响屋企著女裝睡衣唔計)...........2 z7 i4 f7 H, F! _' a* i6 A

0 ^9 I4 o1 G& A6 L2 O1 I$ S以前個女友知..........後來分了手.........; I. f  X: e& O* {$ t% i7 W3 D1 j
; s, Z+ c% ]5 @6 e
近日, 被個好要好的表姐發現我著女裝...........
! n! W! Z/ G; w2 B
0 Z) ~6 |$ z2 t2 Q+ L2 K% d! l0 _朋友............無乜真心朋友, 有都唔會講................

引用:
原帖由 JessBB 於 2022-4-4 12:28 發表   
4 D4 ^$ _  x" G
* L$ Y& j* e% m0 P0 A( u0 W* a
) M4 H( X2 g% x( k/ N6 Q喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi; c4 p3 ^" ~. d( r5 t5 h. p

- C! m, t  Y3 F惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
. E* w6 ^( I; }. ?2 e9 \: A7 o) N- U) b5 T! Z# [% k
自己既喜好有同好分享同認同已經可以好開心