嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,( ~) M, L& R8 Q" ~  y( j
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
( ?. x% T+ m" x& z& J之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,$ G% J6 \( x/ h
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,( g, l' H$ _) ?9 U
將超能膠塗上包住我JJ的校服上,& I4 J3 t5 j* I. T& W
現在黐得很實,很難撕離% J# Y0 z0 j1 B: Q' G3 i
而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,- `2 X4 k1 E8 F3 A
她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,, y8 @8 V6 @, R% n( s- r  w: @: l
近花了30分鐘,過程非常痛苦
, E& n' Z3 b" J' d8 V2 B, a1 n! B. W1 m, I; n: s
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了
" M$ n$ j" o" t, c2 @6 e5 m小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!( K6 \7 U  I/ c- [% w4 T
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃............./ {+ u/ U4 Z7 {: F. q9 R
: k: U/ k$ M3 z. L/ _9 y5 W
你女友有無咁講..............?
- {& k2 W0 S4 ]1 G% M/ u% _$ Z5 ?: F' ?- W, z

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表     e. n: G# L& R5 `5 U  O/ V$ W# V& r
看來女友開始玩SM了
1 A' @6 ~" s7 U. t! w3 G+ J小心返唔到轉頭
  z! ?' K' d$ u6 K" z$ H其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   
' U( V. G0 W9 O  awow! 請樓主真是要小心呀!4 `$ `' f3 W6 k) h
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
0 K: G' G$ C. {8 K8 h. f
我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   
3 a' Y0 [$ M! J; O! A可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
5 s( @- _9 e  |( h" d* g
很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
" t& X7 m! v; ]& |+ C' A看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
( Z3 S( t* Q( T: m其實所有校服都是我的,共40多件
3 r- [0 R; k2 z今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   + e3 D( E, t9 m( L8 |
好似好好玩咁噃.............
) |( @2 B' P8 F! Y5 b: F1 s& [) {4 K& S+ @
你女友有就咁講..............?
. R1 c6 g! N# d* ?/ |
真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   
/ g# k3 }/ ^8 X與女友交換校服著,我著校裙,
& ?6 D$ r0 c9 K她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
2 \! S0 \# P# _/ W+ n之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,- i: |# c& m" v' M
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,# @' z% f1 G7 v% N" F9 J  e3 N# ~  Z
將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
) p4 v. Y& |7 \3 f現在黐得很 ...
$ J7 v2 E8 I" w  x
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   
. W2 E/ x/ L/ u
1 f& v, @5 J! U1 {大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
$ z7 G" p2 H1 M) `
佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   
  k8 N" _# B7 `
$ L% Q9 e$ m; {佢不喜歡含
: f* n6 |' E7 v3 l' `; w6 I  W唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   8 S6 U) |1 D0 U7 O  [# P" V
7 {" _9 L" |. A: N
唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   
: o: `7 C$ Q, x7 C% C, h4 L咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
+ f9 p5 O3 K) I% R; u& f+ _
件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過