嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。: r7 w' F; A2 p: ]
即刻去左買晒兩款。: K. `. u. e, u: i( H. P$ r
個人評測:/ f( w- M/ G# {/ L

; @$ _# @5 M0 ~; n' m- f$ e. T+ Y3 _
) Z& Q' q/ w+ J; A' A# ?' x: [Yes, 係似比較薄不怕露邊,1 }9 @( `$ g; s: M, n% E  g
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。9 n" D1 d& X+ ?0 B/ C( z) _# V
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。9 {/ B0 ^: l6 ~: t) w7 U

! v& B3 A2 z! U! j  [3 c* y  Z不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
) F" H8 I$ }, f3 Q4 O0 ?如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
) D* R+ I0 [0 S- r; e  f, x8 s* K但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
+ a! ?5 n1 \+ t, ^+ \; r3 f/ F9 _2 _7 x2 l# D
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!" n/ J& p2 Z3 g( G; N

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!1 S! E7 F$ D$ u* K' Y. b
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   % |) `- n3 s4 Y$ d+ u3 l% V
我有穿其他品牌
1 Q/ c* m' }; }- }* _/ U7 x! q/ V
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   1 j$ E) P- K1 Z
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。0 P) R* n) |9 r
即刻去左買晒兩款。! M: j3 S9 Q5 A4 \. {4 i
個人評測:: Q% @" N' x; e& N# x
6 g) F* P- X$ Q' d' o) s7 U1 {

3 r' R/ I* }4 J9 PYes, 係似比較薄不怕露邊,' O* O) v5 p) ^& r% O
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
4 M; n; p* z" w' l" S) P# T

1 C+ z% E1 y2 ~8 E我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明* L4 a; L+ i. G- _

+ N, {& T! F' m: Q; |如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
2 @  P* t; m& W: K6 t" z, S4 I# [' V8 s& M( g
0 p- c* {2 h0 f$ W& n
可以介紹一下嗎
; _2 T6 l7 w& o( X! ]* V) a! {

' `" e! p' r8 K% o我多穿什品牌
3 g8 K4 D" }; ^少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
2 h1 K. M, c$ v3 c兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
7 g1 W6 q8 ^0 x% j5 o5 o* ?

X" j" p- U( U& C1 s唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝7 s5 L3 ~3 M2 O0 s2 `5 u5 ?" I* U

4 Z8 B' p3 p, ~- t& |- B% |

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   1 q& B- F7 q) @# f* G

" d1 H6 E" B% }: C: ~
8 {% u% b- B& F& r( Z! D我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明4 c7 V2 t. m$ l( E$ ~7 L# ]4 d5 b
, V& q$ l6 p& T4 n7 r2 q如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
. y) e7 s$ [3 Z& p* o% ?
. C7 o4 y* ^* l9 T
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。4 k+ f3 I9 w! i

! x6 q5 \1 A; Q$ D我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
' j, ?) @# v/ {9 x/ |但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的