嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
- z6 v3 T3 L2 N5 V  Y& S2 G即刻去左買晒兩款。
/ ?: F, V  s& V( N" R個人評測:
+ H/ X# s3 X2 T2 \6 A  K0 p3 e
! y$ |3 b' g: N' a: Z% m) m) I6 g5 r3 q" [. O$ @1 U
Yes, 係似比較薄不怕露邊,- s# G6 {3 b8 ^/ m: K
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。& ~6 `7 j4 w# i9 i* w/ `4 F
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
. J9 p6 B8 ~$ a" Q# D" k' w% w) z) s( {' ~9 C+ \
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
% b6 R. l1 ^7 O: e如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
" {& ^) d  w! y* a3 n* p7 L) _但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)4 g4 r+ w% s- v& j4 n% m! [* s

. u3 q. p& @$ x3 q- `5 ~+ E2 Y[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
0 @, g2 x& C; m9 @0 y- J3 S7 W  C

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!4 N5 i1 g+ g, A$ S0 h6 {" r
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   2 ~% f4 U. P) e. d$ M
我有穿其他品牌
7 q5 M- v! n( d1 E, r+ ]) w
; m5 S5 p+ b* I
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
5 W) u. X! ^9 k, h( O7 I睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。0 R) U0 r9 ?+ c- ^4 p
即刻去左買晒兩款。5 g, T. p! L: g+ Q5 j
個人評測:
0 ?6 m/ }8 V# m5 F$ h- d- E& f, C* S+ ]9 s; P( ~, G

( C7 p" y8 K- }8 r/ VYes, 係似比較薄不怕露邊,8 N- E$ ^* N5 O# z
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
' P& ]) O! E; u2 b/ v2 N
' Q8 W: E6 T) P# N7 j我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明$ v9 B6 z# `3 G$ i7 L0 P
" u/ X7 J# i0 k3 p
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表     ]) L5 g9 q5 G5 \- {  _, A
' n$ j  _  x" R) H  l
% t) X* i$ [$ L) N0 F
可以介紹一下嗎
; P2 j) H6 R, [5 P2 e6 L" c7 c" m/ K4 K) o
我多穿什品牌8 P. W' l1 U9 k
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   3 [2 w  ~8 U3 O
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
; F+ H$ ~+ I5 F; E- b* s9 F" Z+ M( t' P6 D- x' j4 @# b' ?! b
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝- a* ?/ p1 \6 |; D3 r
3 ~8 N' f2 K6 d: Z( x: R; \4 M

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
5 A$ }& [9 n* b7 X3 l8 M( m+ `1 r% @3 S: x, J
7 Q2 C( _, r. Q& Q! f
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明7 B  u8 i+ t+ W# O
4 k/ C# a- A  Y如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
' ]) Q0 S* E8 H  v
. L; s/ b9 e% N) ^3 N7 R5 N1 e我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。0 {# m/ U1 l- d$ O( f' u
2 K& K. |4 Q2 w& O
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
2 b5 Z* L. Y0 g  E; D$ n但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的