嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
. b/ b/ o5 ~  L9 t0 _9 p3 c" Y我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
, A: K2 L8 j+ Y9 G但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟/ ~! W6 N1 g2 M4 Z& _2 u
唔知有冇人好似我咁?9 u, N" a, V1 q+ G! x1 r

. f8 h+ R  p* A3 x- f2 F) b. A0 @[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
; }5 I/ X3 G" S2 S1 b自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......! U( \- ]% Q6 k( ]
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬/ `: n$ o* s2 Q$ l
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
. `- G- L  v. K: j0 o7 M& m唔知有冇人好似我咁?
$ F0 h3 w% w5 K1 `/ v
% c1 }- o0 h, \5 Z% d我多年前已經把自己代入女人角色
1 o, w/ h+ t% F看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?1 W1 O& M9 [5 c5 v) J
" F9 J5 }- k7 T$ N& D; G$ s
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
, f) b4 G8 }# c7 M自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
4 B9 P! z5 W. L, L# z; p  W2 f我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬1 T% k# K. V+ T# `: r( L* F
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟5 ?" T9 t. |; G9 M# c$ ]- u% o
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   1 s( K4 z- ]  _2 o6 Y+ N8 K8 W
又硬又軟,到底硬定軟?: Q) h8 X8 F/ B' Y% _' p4 Y; P

2 Y9 ]; a' M& Z8 a
# Q* y% e+ g; h* L幻想自己是女時會硬
4 u* h3 I/ Q1 }; O但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
% g5 {: x4 _6 T% }  z( O, U
5 k6 o! l6 I+ R& d  F* o4 }1 W幻想自己是女時會硬
  i% U9 l) }" t: x, H$ G+ p/ U. g但幻想不到自己是男角色整極都軟
- y( A8 T6 I8 r
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   6 B! c/ P3 y( C8 N$ V) M" U3 U
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......$ j/ R5 k$ M" G2 p
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬* v0 h; A# a  J
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
) D  J+ m" O% p1 ~) J唔知有冇人好似我咁?
; ^+ P) f4 D$ O6 q& O- [6 r& G: B0 x
2 V, f9 |1 D. |: n9 Y$ q# x) i
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
" ^# T" b7 j4 j7 b. X& i/ V
1 Q  w' Q& m" j0 I& N% _, R

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !8 k0 I- r. v8 X- u: x) z; ]  {: i
.
4 f/ E8 g% X* i4 G. U% q* B! u- u( Y+ g: F0 c/ ]& x
(睇下冇壞)到高潮的方法9 t" K* e  c4 q4 G9 R% I+ W
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
& v0 B+ X. i4 M.
  `# r* {8 a5 m
) F  G% m7 _  i& Z8 `* o; k! |4 i' h9 P# u

+ S' j% h9 F/ }% l
8 }6 z6 @4 g' ^
8 q! {3 \3 C0 E, F/ G+ Y3 y2 s* ]. K- _8 s$ K, g

/ X6 T7 G$ k- Q" }$ |' F% q# @* @/ [
; O# j! r$ f  L  \! \' K9 M) U5 ~8 F: s& }% d  {" u- z  d

1 V5 W, x. M3 T& ~& A* H. n" z, v2 c+ W$ Y
.; Q3 s1 S- {& N7 T

* c" Z" q/ {& Y, c3 R" g[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
) S( B: W5 S* Q  ~/ ]" n  e% N不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
# m3 P* t) Z2 {6 D但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了3 ~" C5 \) [8 a' Z4 w( I
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
" j1 P# d  l2 k2 T看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
7 {) l6 N; l6 T6 E. ^' g. o切左佢鑽個窿就無煩惱  ]" X2 k) ]& a9 |  s) t$ g
: ]( N1 _5 I2 ?, |' o% n- W
2 c9 L5 I1 v* o3 I  Q* W/ C+ I2 f+ K
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
0 w5 k+ |. b+ ?1 {$ Q$ P0 o5 ?6 ]6 P0 [
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
/ W3 m& L6 G8 F$ h3 T& r9 B7 s0 d5 X) I. y8 F, k  K' _: N* E: E
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
# J  Y- l# N+ c, k" q, M, j* |會幻想果度的感覺: ]5 Q: c1 k; U9 r
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
/ _, l$ C9 F) j7 a2 N0 z真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快