嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
2 Q# k" U9 _0 Y/ i" w; k要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
2 i, x5 A* B3 U. G9 Y
穿上身影下相
3 n8 T1 R$ |( ?+ F* H) o: F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
4 c5 S6 Z) W- O要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
0 A5 _( p+ p* M% D  l0 x) N. n

9 F% R3 |3 M% a3 S& ^我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
9 u# t- ]  @8 P+ P目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
! U/ f1 W9 K, J! H6 W# d想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
2 Y1 p. {$ g! m) P6 ?: p顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
" C9 x3 B% J+ C3 Q- ^好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。9 R0 u$ K$ Q* w9 f( K
想睇埋近頸的一部分。
1 j3 b5 K* b9 w! f4 P; n係C杯淘寶買連運費約HK$300
( l2 A3 ]0 v2 n

加上透視喱士自然D& s" Y/ r# B. i# {5 p  z5 x

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
' Y7 ?' _8 l# a$ f加上透視喱士自然D
" [9 q/ [# R# a  g1 p306180
) v: k: K1 s1 K幾錢
! f" N+ \' _1 ?, B" v1 |6 {好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
$ G7 H9 i3 s' f+ ?7 n  s( p! g  A# }
係C杯淘寶買連運費約HK$300
4 u# {- Y7 l4 ]# s$ t- j306179
9 z' B# V5 }% g0 v

8 K  g( ?. z5 \7 ~! m* H* m: Z) B2 S: I: Y( l
300蚊咁平?
* Z# x* V  f1 m! I9 O$ _6 ~3 f$ _. @9 H
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
' W8 a3 i( W& v7 b8 Mwow! 樓主所買的是穿戴式義乳- Q) o  x+ H5 `! ^  x, C# I
顏色很接近皮膚呀!
3 L' t9 u; a' D  A5 B+ @
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
& u4 {( S0 [' L5 @, Y% p! t' |

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   - b1 T+ `7 R. E8 O+ x
9 n% H; E% m. m  D' l
係C杯淘寶買連運費約HK$300 ! }+ s' ?( j9 o8 Y1 l6 f
7 s& P( V3 ]; h- c. z7 X* b. Y! B價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
/ p/ J' ?$ P1 x

3 n) S7 N/ U; H3 Q0 m/ T' K. K3 f: U1 `2 y' ?7 G% A

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
5 j1 z6 Y' k  z! w* H. w8 z. n  `+ L8 @+ B) k. G# @9 o
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色, I8 g7 S1 U* ^0 K( S
4 q; i# N) K# H  @+ t* K! O$ ?: Z# [' O& Q2 x( p- }
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
7 F) J) z& f7 I7 ?! ?8 f: c; a- a0 ?9 \9 ^6 S
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   ) S& V5 _& k8 k/ ^

8 O2 f. T5 ~" t4 f' u3 y# a# `# ?/ |: M' p! D; r5 a7 u# E
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
* E, M# R3 ?  A
4 D2 ~! ^/ e5 O& P% k) n我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
+ P- W& c! S/ e' f1 A

1 D- a: \# x, k, m3 |- H我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
7 Z8 c6 _# L0 s2 E

好靚,唔知重唔重呢