嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

做乜個論壇好似靜左好多咁?

做乜個論壇好似靜左好多咁?

如題…
難道好多姊妹移左民呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇在線人數唔算太差,比最差個時好咗d添,d人係齋睇唔講野姐

這個論壇靠幾個活躍用戶差不多日日出post, 才能支撐。實在要說聲 "謝謝"。

已算不錯了........

真係靜左好多!

我加入左唔算耐, 都係睇姐姐post多, 細膽唔敢貼相. 冇乜貢獻唔好意思, 只能留言支持

我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-22 00:21 發表   
…難道好多姊妹移左民呢?
早輪見有d姊妹因壓力而離開就真

引用:
原帖由 Marie0749 於 2022-7-22 11:53 發表   

早輪見有d姊妹因壓力而離開就真
乜嘢壓力?
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

家人?另一半?

唔係得返D迷你倉 , 什麼日常自拍
就係D偷圖轉貼
然後就D呃Post回覆
最後就係D約炮

一個垃圾缸入面來來去去都係垃圾
想搵有質數野既人自然會走
即係你想買品牌野...你自然唔會去行女人街
呢到個情況就係咁

呢到黑人憎既野中有成日食字...成篇野無晒
邊有心情響到丫玩

其實不嬲都咁靜

加上D人去晒tg吹水

回復 10# Nanase 的帖子

食字呢下呢…
有時都被搞到掹哦!

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/7/22 01:40 發表   
...
一個垃圾缸入面來來去去都係垃圾
想搵有質數野既人自然會走
...
...
...  我地有時都會忍唔住會係垃圾堆中抄下 ... 垃圾中不時都會搵到好野!

-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-23 09:22 發表   

...  我地有時都會忍唔住會係垃圾堆中抄下 ... 垃圾中不時都會搵到好野!
我以前都會

而家我都係睇多, 好少出po, 一來另一半日日坐鎮, 無晒自己時間, 二來經濟麻麻無買新野無得 update

另一個原因:夏天比較難CD, 就算喺留屋企都覺得熱

我都係垃圾級
印象中玲玲姐從來無回我貼
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2022-7-23 09:48

發表   

我以前都會
Connye
V7: 分享完

連【質素】都唔識打ge人學人講 質素,笑大人個口。

依家剩返一係約一係貼圖 無乜好回

管理員群組要負我CD點數,咁我都無話可說了
暫停寫入