嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買胸圍

買胸圍

有無舖頭係可以接受男裝入去買胸圍,而且仲俾你試,介紹下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去啲细鋪頭有
& i, D1 A4 M+ W& f1 q2 C3 X. ~7 N7 N& f

wow! 樓主很勇士呀!5 T5 y; V8 \1 ^, P' V: P- v" y# r
不論任何店舖,不要在繁忙時間去
6 Q( O0 p8 U) o+ H8 X; Q2 O6 }) j也很樂意介紹,不過試身可能不會

買一定無問題,試身9成唔比

差唔多日日都推果2個Post果間咪有得試囉

買一定無問題,唔比試身
2 o) b: Y0 d6 H: s% b

回復 1# peter19470484 的帖子

人少時去買囉!5 Y8 `; b, @( Z& M7 c
試身就唔無得試啦!阿姐心諗,都唔知你拿個bra入去搞乜,搞到件貨報銷就唔好啦!
( g: T, f  h8 h  ]1 t但聽其他姊妹過往的分享,有些好人的姨姨,可能可以幫你度妅度胸size呢!

我去外國旅行,有次傻傻地問,竟然比我試。

我試過Tshirt牛仔褲(我長頭髮扎馬尾)入去舖頭,本來諗住買咗就走,點知店員問我試唔試,咁咪試

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-7-25 17:57 發表   
- R2 m& Z7 O2 Z3 ]差唔多日日都推果2個Post果間咪有得試囉
6 B3 a( \. `' h1 o2 O0 W請問邊2個Post

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:46 發表   
* a) \) k+ r( \( k( m人少時去買囉!  n9 p; ^+ x; ]2 W
試身就唔無得試啦!阿姐心諗,都唔知你拿個bra入去搞乜,搞到件貨報銷就唔好啦!
: U. i2 R& M) k! q但聽其他姊妹過往的分享,有些好人的姨姨,可能可以幫你度妅度胸size呢!
* a7 |; ^$ v8 h$ g6 b# c
/ o  }$ h4 a8 T% W; U
係,都係揀人少時間,所以有時會揾日平日去睇或者夜d,晚卜7,8點時間。

以前都买过啊,は问题啊

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2022-7-26 01:05 發表   : |0 D- o. F+ c. ]. n
- [. l1 c& }" H6 b5 \. f
請問邊2個Post
3 ]3 l3 y& [2 w9 r% p  [8 Z
' I8 E& {2 E6 I/ x8 q) [
入購物交流版就會搵到

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-7-26 22:56 發表   ' e0 d7 l& s/ y$ B$ A
0 `1 k2 L2 c' x' n$ }: t  ~0 r# ^( }
, T# r" P0 h- S4 k
入購物交流版就會搵到
" _8 o5 @4 y: x* ]) {7 n1 U多謝提點,太耐冇入,都唔記得有這版

仲未敢去買,上網買算

學好裝扮買乜都冇問題,其實知到著咩碼係唔洗試,不過我好享受店員用軟尺同我度胸圍
! q! I  s5 q" L' r& c! m6 @" E; m, K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

今日去左安莉芳買,做特價買左個

回復 17# peter19470484 的帖子

Good trial! 加油!

好正,很用心装扮拉
$ K7 o2 j7 G% w3 d; j' ]% _
引用:
原帖由 zz67098 於 2022-7-27 20:04 發表   : E' T4 _  `( l: _# D
學好裝扮買乜都冇問題,其實知到著咩碼係唔洗試,不過我好享受店員用軟尺同我度胸圍
; b# l. D) ^/ o+ _! p- G  d9 v308658308659308660308661

引用:
原帖由 peter19470484 於 29/7/2022 22:33 發表   
3 g  y* W" ]! h7 E) K5 H今日去左安莉芳買,做特價買左個
$ K3 {. D/ M: G9 [5 h  i+ y: A$ A9 c# Y6 H+ U
恭喜..........