嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘俾人搞

新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Gooodsddd!

回復 1# 和服迷 的帖子

第三張
. m) V* q- q5 e' C太吸引
8 e$ W3 G1 a8 E" M我化為新娘子奉上自己

Oh........oh.......oh...........

好想變成她們
$ j9 p8 C. M, ^: @$ B% s最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。

版規唔可以露三點# Z; J5 x0 ]4 n4 {& y7 {
呢個壇已經無人管理
: J6 C* O9 i8 ^如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D

回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理

回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!) @. k9 @- ^9 X! Q* e
真的不宜有露點相哦!

太火辣了
9 z2 Z/ o! N+ W  @* X. p) b# E真性感

不錯!! 不錯!!
, \/ ^# }: j6 ?6 H! k4 ]% R太火辣性感!!
) a& V, m, Z& ^. k2 s0 ?! U

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表   
% r9 ]5 o6 b1 K. ]1 t1 m好想變成她們* S; [' b' L+ a/ b: q7 J
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
8 L' H. R3 ~) }3 F! c  K
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   
7 G2 m0 u6 C- g3 H  g8 L0 i1 @, f
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
+ u$ Z& ^1 L& S# g

4 ?0 R9 C! v0 _( \. ?- N5 G反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   
; K7 S. y) a9 e" t! n9 i# K. v
. N3 \" U" Y- D! X. R
% I+ h3 Y( _7 w2 |$ Q/ \反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
- y3 U# M5 S" q
我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   
) d: r7 j* W. }# D/ f, T* K6 l8 H) B3 T7 l0 c1 Q
我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
% G* z" T1 H+ m. r; [) K
. Z# s3 c! f) s1 f) I9 p
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   2 H( Z3 n9 _' Q* J
6 i( V7 a4 }" d; ?2 D7 `
* s7 m6 O6 I& R+ X2 t) T! B# D& y. b
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
, ]! Q$ l) b" q$ K/ Z我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦

露點相最好盡量避免4 W% j3 B0 o5 ~% M. H' _, V
: b3 p  q2 S0 t5 y6 O0 Y
想睇咪自己google囉