嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!) `* C7 e& ~  P
但玩完後,件校服就要報廢了5 x; O0 |& C8 r# B
. ~( b9 h, P: Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!
& u& ]4 |( B$ y+ W+ u! d+ U

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
1 c. n. s" E- y% t" A咁未成日要買校服?
& m8 K# y  `& L$ M+ ]" V
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表     I) S# O3 i. [3 W7 y6 U3 {0 a1 v
點解要報廢?
" X% C% A5 _) i5 e7 r因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   
3 B& ^. \- `2 l8 ^% ?, e0 `. n有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
0 V5 b3 U0 n; V9 d( R
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩
4 \- J, w$ g6 j& Y) a5 y) o我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩6 u% |9 t) G0 g5 _: C0 ^0 x5 q6 s
而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   
% p% M4 N; v& v& x: ~; d  y8 H, z+ I& H5 q: K$ P( L
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 ' H7 M* Y2 C: ~9 e% r3 D
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩: B) y  R, j/ @* G: b3 G" X& E5 M
而且還會購買,最近又買了多套
- {5 m" b2 X* [1 W
睇法唔同啦。. W& |5 f  P9 m! T5 q
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事' T; R- ~- @5 a, h: i4 m# L
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   6 u& h: f' C0 f% l( {. _
' q" s+ o8 }) r9 A4 P. W/ e+ v
睇法唔同啦。3 }( N- B1 f3 l8 A& K9 F
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
- H- A, T  U( ]* H' z# @; v. l而未直接當玩具/道具住
- h1 z1 a: b7 y. r0 d! r1 J6 k
各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   
- f% S6 z+ q4 T/ j) o# F$ F條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
$ y+ m! Z4 V8 h# \) W是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   6 `7 h6 B. g" [! n" d
包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!! @) X( v2 ~- R$ I  f& P
但玩完後,件校服就要報廢了
3 M  q" @' r5 t% y- J0 q9 O/ }, n4 L3 F$ V8 T! z" _$ s
你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   , h% u0 j5 a* f" H

. m# I' l7 ?1 U: p& T% Z( f7 f6 C  U
你每次玩完啲校裙都會掉咗?
6 b1 ^5 M) z; h1 _! A, F8 F2 a不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
' L' T$ T3 X: A% N  A8 j6 W- z喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   0 C0 c# ~" h/ v/ `$ ~1 _
. t+ Y8 V; z& k1 a7 Q' C  ?! g
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
# m8 t* ]3 u3 R9 K喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
' }# O  n6 w$ r' `# o7 u+ p7 ?
  k! w. B8 p( F* H+ |9 _3 L好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   
- T( s/ s" Q( ?" D/ t3 [: ^0 ?2 g4 n3 z+ F9 |3 R" a1 h

9 K/ }3 F& t+ K( F" Y7 e; D2 \好似太浪費
/ x& X' `+ Y9 z
看看自己點諗囉
# X7 |* c8 R) P  E9 O6 p/ H$ p& y. U由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它3 `% K$ \; A, A' I
但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡