嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!& Y8 e/ `' q/ [
* c. i) q1 z7 d1 |! f) Y: e) M: X$ T  j" R
覺得好的就按一下感謝吧~~

你係乜水? 相又無, 資料又無. : U- u! N# d- u2 i' q9 p' x
一係騙案, 一係你揀人多過人揀你.
$ m# w1 Y* N+ B
2 C5 q; S! P" {; z' w; M2023-2-5: 謝謝補相. 身型纖瘦, 不錯.' y' s! K& Z# X& |9 k

/ O; b& }7 |+ U6 G4 q( x/ [[ 本帖最後由 gila 於 2023-2-5 13:15 編輯 ]

而家出咗相咪好囉2 \. ?4 n1 ]' h( I; c. h) B
原先乜都無
6 O( Q9 {2 K) P" w- x/ C大家仲以為妳係招搖撞騙- O; k/ l' d; a# o2 }! d; q* M
* t) ~5 K# I- y5 ~# X  C- }

我也是新戶口 所以也小心奴家

體態簡直完美... 太美了

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-2 20:20 發表   
5 Q( _4 Y; ?$ k大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!
( `6 v0 V; `% s* J0 t4 M0 L4 h' v* P$ M7 j, W& k& t
謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話

不錯!! 不錯!!7 I8 j4 n5 y. W' w
體態簡直完美 , 真是很美呀!!: i# H8 P1 Z; Q) q8 T: v

回復 7# kinkikeith 的帖子

都幾好笑
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 kinkikeith 於 4/2/2023 19:54 發表   ) f3 C9 I# h4 I

7 ~" U0 c8 l% E3 P+ O/ z) X3 G/ L: ?: v* }3 C5 I. f$ w. K3 y6 O# q
謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話
# \2 I. T$ f' i7 [0 d: |0 ~& i1 ^7 {  d
3 S' {# v( l% V* B3 I
佢講之前我真係未有相,加上真係新開,難怪的!多謝你讚我相靚!6 o& I- ?3 `  D$ _: F9 I
; m0 q2 J* A# H6 l1 O

引用:
原帖由 JoJo1217 於 3/2/2023 13:37 發表   8 x% E: ^  v" D1 X5 z: F% E) {& ^
而家出咗相咪好囉: |* y, o" d7 Y( c& l  {8 U5 [
原先乜都無
" H# c1 z8 ?$ m大家仲以為妳係招搖撞騙
! `0 `! h6 F. V
4 N9 J; s& N3 Q4 p0 `* J8 ]所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!

身材好好,可以著多d貼身或連身裙

我都想瘦下來

下次可找多D人 一齊玩!

身形真係完美

其實你係玩咗啲乜

身形好好,一定落咗好多心機去keep. 靚靚
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-4 23:28 發表   
# S& ~: e( ~* j$ ^% V0 |/ n1 ~) T6 j

$ ?* f% N2 p9 ]' U2 X所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!
, u7 R( V" o7 y. h5 s

1 M: l( O; q+ K4 [# X唔使擔心5 _! }/ y4 m% N+ d5 w) t+ E" [5 G
妳咁索8 j1 u0 w9 R4 \) f' k9 L
由而家開始  K6 O  s7 G" D2 N
不但唔會自己一個玩
6 F3 |" L8 q) u0 I5 |可能會幾P添

Check PM ☺️☺️☺️☺️
I like CD Girl

Add me WeChat; M" [( F) k4 V* A& c1 \
直男) l" {' a% t, X1 j
kayung0125

回復 1# kaka645 的帖子

嘩...姊妹唔洗開幾十個acc. 遮左樣都認得你啦
Connye
V7: 分享完

最近訪問的版塊