嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   : k9 `8 G% `6 i& v. u' l% p1 d
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
' r2 u4 A6 z& u: v我穿不下- J: w1 R) _8 Z7 E
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   * p- Z- O" s, k# E
好正, 一千都值
; m% F7 ^5 j4 M: [- u4 q5 t
一般啦
0 r  g+ e$ {9 m; X- l3 O* U
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   + y8 z( y$ Y$ a* O. }1 m6 @$ d9 `
華歌爾買三件錢包很重傷吧
% M/ W( z) b  o& h3 K1 V! Z3 S一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   ) ^' w: o: q4 y7 |& C: i6 P; I
5 C& w9 n- F/ W1 H' _- X
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
# o1 S. W% K2 V: S) l# o9 f
8 Y' y, V0 o8 @% `9 R. k5 g
佢唔知你地係夫妻' S" ^( A% n3 H; _( U6 K8 I
其實佢係為你好/ ?( D$ r0 o4 @5 t, _4 n
加長扣會減少個扣的拉力9 {+ f/ y7 Q" H/ f3 q: M+ H
男生比較容易單手替女生解扣
" G1 l, S/ s1 u/ \  h

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
- k: G& U* S7 |# w7 e. }$ P; F' M1 K* A# S+ X* J' a' B# g
  d+ x( @& ^8 c$ d: `7 K7 D
佢唔知你地係夫妻
6 V$ g/ q' P' D8 W7 D( V/ M其實佢係為你好
) _0 X( \4 `' h$ a! v加長扣會減少個扣的拉力& V" t5 e' y  b7 P# X& f
男生比較容易單手替女生解扣 4 D, d: l% S! l( s- w0 o
! @" C5 `4 E, N% b# d
又係喎6 @) I" h: |+ I, p
加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先
' i  B, [  w0 ~, d7 s
* k, Z$ i4 ~2 T
% ]$ H' P4 _( B! Q1 I7 Y' N: }
2 ^* M* W; q4 @) g$ |" X8 N7 c

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
; P& A, X( A3 i# X老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   1 d( V' Z: m: n- \" B: W
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系$ Z+ G$ A: e# y1 ^+ W3 S5 O( H" _% t6 B8 |
老婆知你有份著?
0 g) m; @1 p! _1 m三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!7 G6 ^9 g" V+ Y! u8 P5 C0 j
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆+ _) s: U) X/ v
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   0 [: y1 x( u# q! x
我都成日買wacoal俾老婆3 @& C: D8 K# ]4 Z! c5 ^( w
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
/ U. T7 ?0 z" c' }) y% E* X
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。$ i! l4 ^0 y. W( ]2 d
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   * \0 e% H, z+ M$ }
wacoal 係舒服D
( E2 ]5 A  }  ?
應該不錯( V+ y; v  ~+ n0 J
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   4 e& I' X( K( P# _: r" z
唔起眼,但都好睇
7 j5 d! C9 O+ q+ y
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
. t: m/ X' v- n  G7 Q2 Q8 i我都成日買wacoal俾老婆
. {4 e" ^, J! w不過佢近年啲款麻麻,買少咗
9 H) L  P- T. O: n' y; K
! F+ A( w9 v5 z' ~" [WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上