嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   & m% B* D( s4 t' Q
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
1 f" n; }' Y. Z2 ~我穿不下
2 N7 Z3 G$ _( K, H: u' {" p2 i1 }
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   8 K" c2 _+ g' A" i* z: R3 V9 f
好正, 一千都值
7 B- S( l7 P$ L1 V* h7 p
一般啦( ~& p* k+ ]8 V1 f( n
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   
/ l6 D: F7 m# H華歌爾買三件錢包很重傷吧
% h* }- O# q7 [- T
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   
/ u7 l6 E( b3 [/ _
* K, ^( m; I! S3 p/ a7 n4 _女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
& a) C3 h5 R2 Y2 q; A" T3 g
9 E5 z9 S5 Y3 h4 N% c. h
佢唔知你地係夫妻
3 J! o( M( U+ w3 ^2 R- s' b其實佢係為你好
- h7 y( W. o$ e* K$ ^* x加長扣會減少個扣的拉力" x: ~6 E: S: G0 G% d+ ?
男生比較容易單手替女生解扣 ! u5 {6 O& y+ V) r# C

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
( ]& X' r8 y1 {1 v
6 O$ ]3 Z, h1 i/ ?0 F* S" r0 O
  o" p% t8 Y- r4 `  Z) Y3 m' ~佢唔知你地係夫妻
  X7 C$ p3 \$ H* a, V( ]4 o其實佢係為你好
5 G1 M* |' w; E0 n( a/ y: s0 B加長扣會減少個扣的拉力5 |7 g; ?, t6 ?# ]
男生比較容易單手替女生解扣 # f# C# ?; P9 {' H3 D& k' F; }$ M
$ I( O; z( z+ w4 j% _5 G又係喎
$ z) h# n! H2 w  ?" m加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先
. P4 I( G( f& p2 P& [3 v
- q5 @7 q6 N! y" k: H  R6 s/ d

3 A$ }8 v) A) O: d- N5 x( g- Q7 ]6 `5 q9 l

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系1 H  P: u% k% G* Q& v+ `
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   5 Q$ e% Q  r: q
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
; b) d0 l) x' E2 P  C老婆知你有份著?
9 C  O  S6 w3 a) n9 t8 |8 f
三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!9 ]) ~1 Q! B5 U. F  V/ ]3 M
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
& |, K+ Y* x6 ]$ x8 G9 w$ T  |不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
% E6 [  d. `  ]. `% V, e我都成日買wacoal俾老婆' }" D/ d7 r0 i4 E4 C4 _
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
% W6 I* U9 O, E5 w# j# n
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。& a  I" r% B, g4 f: P: H9 S
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   # A: n* H8 e& h8 b0 e; X" c
wacoal 係舒服D
+ z) c/ d( X2 \9 Q應該不錯/ N, I( }# d5 a
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   ; _9 G' V! W0 a
唔起眼,但都好睇
0 z) n2 n4 f& a' @' G老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   + V& `$ g$ s! }' z/ K
我都成日買wacoal俾老婆  ^5 k* Z/ @% Q: ?( Q# y
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
6 Z- t; _, u: @$ E0 ^
0 c! @4 o( w. x# M% @% {8 V7 f
WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上