嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。
+ o" T8 F# c* B% _4 l* D# v1 x, F$ u1 ^
不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。% f1 v3 X+ p& [& h' N+ O
9 Q' E8 o  J/ v/ j0 b
檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   - }! Y; Q* v7 l% k
被人發現的感覺是開心的?
* v, p  z& G1 j$ H! D% E0 |
5 f/ P) B( v2 L當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
( j! p7 K! O! @" k
$ Z# X' r1 G( wPS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   + H) ?' x0 ^- W
+ @- ]) h# x2 Y  V* j7 y# {
( m; q! @9 R  K, B5 `8 b1 k
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。1 K7 o" q0 K/ b/ M* a
' S, B3 X/ |) O* ?- l
PS 當時係著8D的薄肉絲
& {4 U  h7 v" w4 `1 f/ L) p! z- X* c! E/ ]' p" D$ K& B; g' |
會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
5 \) I9 p( _! [# B' w絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   
8 j8 }* d" e4 N# n0 j
* M3 g" U. }# U
! N. k7 L7 P: w- \8 y) o. Y8 ^5 k0 |會不會穿上女裝內褲
8 j2 A. `+ |) ]! P, p8 y; d

$ M0 X0 [1 x% t  o! x, L" k# P, F我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   
( H3 X# r* V6 ^8 G# s, L0 ?! }# c* \可能佢知有男裝絲襪呢樣野
( F& R/ D( m+ n9 L1 Y( G3 M我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   " X7 P6 D+ Z  D' B0 i
擔心都係多餘的......
) M5 G3 M+ W  |5 Y係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
+ V$ J! G( S6 t9 |: z我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
& F# h0 C( Y7 k) N3 O3 m絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
/ \$ P( ?. ^6 Z$ O
咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  ) @- K, e8 ]$ [; A" ~# P$ H* o
* K, o8 ^2 `, `3 B
咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
! P( h- v5 o- V# g2 |3 o. Z0 A8 l我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
6 ]( s/ H# Z, s" K+ v# F. Q6 h1 \" Y
有點緊張,但沒事
* P7 i3 D5 S( B" z/ E  l2 C
2 {  g# U; m- B, r. I: ~姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
4 y' Q! r, B' U# G! [  B
8 ~: u/ b) K' K; z. i! F2 ?6 \結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   
' e6 w/ F7 F( n& e冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!% B( X& L& e; m: @8 H
我全程冇出聲!
2 D4 u4 P4 C6 g1 m( N% r4 O  V1 ^" E' p3 C
我都試過' Z$ d$ ?/ {# {6 \8 H" V- V
都係全OL裝6 s+ E  L) |9 T1 y
短裙絲襪高跟
8 q( R' p! i3 i: M* C) i1 L& s我估佢其實想抄我牌
% ]8 O2 z& C5 A1 q0 Q) s, w不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   
0 P& D' C( X' }
. d: X8 l- e3 E8 k" ~
7 w; W* w% A) a( o, P$ C我都試過2 f4 t1 o7 n& u0 l  U$ D' K
都係全OL裝
9 d2 }, T# J" J( J5 ^" ?& T7 z; J短裙絲襪高跟
) G7 O5 \6 C- |! V* K0 m- \* B我估佢其實想抄我牌' d' Y/ _) S, e; E6 a
不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
; e; g6 m' _: W9 {$ I4 v' S我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..- ?- x7 L- N' i8 ]

& d( D' u! {9 t" Y0 {$ I/ T6 d有點緊張,但沒事& J# k: T( P2 [3 e, B# L* _$ R/ G/ [4 J

5 {" o' P* R2 a; c& a姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
  q% |) W% ^: m% o$ \+ f6 s+ ^% ?3 N5 I
結果測到脉搏,唔洗撕。
) ?$ K, W, [5 X3 H
. k/ C* I- K% H7 y檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?" t* ?* F" a$ s% {4 f% X
1 [& |" T/ A$ v
師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
( ?6 l- P: l0 R7 g; J  n我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,1 `# ?1 R7 i, n- L4 e7 U/ Z
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
: }, {' A2 s5 H% W: T

6 ]7 n$ P, N/ h7 n% ^會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   ) u- n( F) ]% j! `
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
% O8 Z7 J" j8 q& T, O. v
7 r3 f2 B) J- J3 z4 Z有點緊張,但沒事
8 M- @; {  I2 V  Q2 q! e: i( P: h7 ?9 ]# |; I
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪) k- E$ Z5 h: |
; o  f! _/ M5 H1 v  `) [
結果測到脉搏,唔洗撕。
/ U! Y( M* m- V( l0 n; w" l" n: B: d) Z
心電圖check心口唔check腳
# I" `: b2 a  }" W% v) x; P當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   
1 P6 w3 E* \& \, V
6 p9 w: G' r* C, C, _
& }5 v6 W; L2 R8 u會不會很麻煩?
2 x, Q. s' O" Q# {1 x" P+ L唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   # J3 i- v% E) j3 z/ Z
8 [! u) w7 S; C8 `# i) W4 r

# |' O! K; t, ~. d0 B心電圖check心口唔check腳
1 D+ p" C3 d2 a& g9 F: E+ K9 l& Y# x當時係咪著咗全身絲?
% I8 u& k( r1 g7 F: N1 M, U, S. w/ C
, l( ?) \* |4 Q! {0 b1 t$ M- \
好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。

最近訪問的版塊