嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺& G- ?3 }$ v4 h4 Q( \! D, o: h# ]

* O* [+ Z/ M0 P+ ~* F[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-24 08:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size
1 w+ V* k" n' I  f好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾$ t# G( Z, H, i! O0 [
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!
1 t' T2 y, J: X& N

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   
. x) L3 y2 R& }; F% g% [唔好睇小佢平價棉料兼 one size
6 L: A1 Q5 z  @3 E3 g- Z: t' ^好蝦人著的
* u+ C7 Z7 H8 F/ u, v. h
其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
/ F+ X) a: W* C我外出也穿長桾+ Z" j0 d, W' i2 ?( O% [. u
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
3 V  Q3 B7 ~0 n- W& K: n. l9 X1 q
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
; t% @# z' T- `8 [- V7 y6 V
4 y1 Q% e- ^8 s5 I[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   0 h2 L; j$ s$ N0 Z* C2 ^' l1 q6 {& q
0 j0 G# Z% r% i: H% _9 T
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
; E, c0 [1 S4 U# T: i9 c

( O3 Y6 Q; q9 M& ]" W有外出穿上,比穿短裙方便- H4 a1 H" W7 p. B/ s
看看本小姐短裙- ^  F8 H- T' M
! j* i$ n) R8 M0 p, w6 O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   # z2 T4 z% i# T4 \6 x
0 q4 w) Z" W/ i0 Y$ _3 o

% ^# G, y" k  G9 U) o% l有外出穿上,比穿短裙方便/ v# f% \9 v& S! A4 v
看看本小姐短裙
6 A) e+ ~4 c/ q/ f  u
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   
/ s5 H7 |, y- ^7 c* G7 L9 C- ]
1 n1 q! \& V. L有啲三級喎
: {# r# u9 h; g! x/ W% r3 T0 h: f
0 ?  z( d0 H/ a. L想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得/ `6 y; _, @( w- @

2 _  w2 f0 s, H9 p  c但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
. D/ Q2 V) P( h5 w長裙遮腳,唔剃毛都得1 x8 f# y; J# `1 K* s9 H$ o! f$ P
3 a* F( z; E" \  _. r! ^( x
但好難著得好睇
4 c7 _5 }' R+ M/ d: P
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
1 Q( @( E2 o: t# X) I棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
, v  k+ S5 ^: B
所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型