嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
& R2 M: B" r+ Z$ @& |" @4 X- [; |' I

+ W& F( V: K- ~1 A2 R! d
/ J. m/ d( W+ e( u8 M: w; A問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
, J) T- r2 F! m- {" z因為唔方便唔舒服囉
2 e6 V9 |  R7 @# s你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅! P* `* O3 ?! l( Y4 v* U. F

1 U. N3 h2 F; {0 o肉絲著得唔好睇:老土
+ w" i1 [& l% [2 M3 e8 l/ o( g0 p- v
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

+ t" l  n0 F* T+ Y倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
& a' v; V) z$ H# I* P2 G是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦( g. @# m: T+ C0 |7 ]
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
  B3 p1 V# h, H  V- L- R
. }! H, V8 ~* w0 x/ w7 Q倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的9 |. Q. Y5 u# M) h
是絲襪的問題還是人的問題
# D- k9 w3 j9 X' B* {! {# G
3 c  m: o" a. L- a* a
都仲有主觀因素! P3 G8 Z8 m% P0 |; |3 ~
以前有個gf
" W6 J7 W+ V8 X' ~佢打死都唔肯著絲襪9 R8 \1 c2 \0 |, k! H# s
話著咗對腳似義肢* ^8 E: [0 y9 s: ]6 v+ h9 N0 a! C: y
咁佢皮膚的確係好白滑
6 g" R# `* e: h) [: W4 E) L7 a! w但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
3 r; z) O: o5 e: p8 ~6 Q, J

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   9 u9 I$ E. y2 j# ~$ r: W! x  _* {

5 [' l1 S' a7 E; S& X% k+ ?$ |8 e$ H# x, j* J% X: ~
都仲有主觀因素- k" i' h* A0 l& d- [
以前有個gf& m: o1 {0 L' v. Q3 S
佢打死都唔肯著絲襪
5 x/ P$ k: \6 z% Q  l話著咗對腳似義肢& E1 c; b, T0 y
咁佢皮膚的確係好白滑0 f8 N; F! t" t- R2 h6 j2 @
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!- _: y& S. X( j  X4 \
  n; R; T* A, k. n
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
' m. `" r6 e1 |- K7 N6 ?5 t7 p/ \7 y# s& [' v# J+ B
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
/ u) F+ _- b' v9 I& O# m: K. k7 F" A2 C; Q
佢俾你著真幸福
8 F: V. h# H2 u, k好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   
' l2 A0 |7 G( @! b" B5 ?
4 w" m" G' Y, H9 t9 j- ^; |: n5 s0 N
我国的女生,
5 X( T$ n' X, r7 ~  u3 {- r' _比香港女生多穿丝
6 f) @" Y  m9 p  }5 A
" Z) D3 f' Z( Y1 }) V$ g% i. U+ ^. _5 s但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
) b- I4 }4 S, w/ _$ H
* S3 j: g8 H' C6 A4 E[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   ) h* q  Z5 a6 z' m1 R

! i0 A' [1 f+ k9 ]  M5 M0 N # R) x7 M6 {* ]: `' x
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
( I& u7 a0 `% `6 p" k( W( z( j$ Q' ]
# F: P! u0 j/ Y8 B# d* Y
以前的確係咁
4 g8 K  |% W7 w# y/ k2 [! k. O. B但疫情過後6 i! B2 r2 f3 ~" \* X
頭幾個月來港著絲的後生女
6 h' o2 f, E% p' g7 b有薄黑絲/薄閃絲- m; f" V, V) E- Z
一般都著得幾好睇
! R% M. g4 P5 n  x; C( S8 ~暫時未出現三個骨