嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請大家給個意見,關於玩校服裙

請大家給個意見,關於玩校服裙

這款校服裙,家中存貨起碼有5條
4 _% [  |; _: v. X& U& Y1 v雖然是我喜愛的款式,之不過.... ) j' E1 l% X3 t* T
都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了0 e- \* }' O& O3 @; u
今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢
# F' _& [7 E; E大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢
% p2 w! \  f( x  M我就想幫它做開胸手術
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

送俾大家免浪費
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
7 h2 L; k& }$ ?

引用:
原帖由 user9527 於 2023-6-19 23:09 發表   
: m0 l& N3 B( t3 i1 Y送俾大家免浪費
% L" F( z* w; M9 k送出去,我今晚無得玩

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-6-20 01:36 發表   
5 V4 V/ @2 Y8 ?穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
/ D7 O  N$ D3 I, h
9 o+ l- I! l* ~8 J5 f
夜深了,夜鬼就有

著住佢黎玩濕身!

引用:
原帖由 hahaha12345 於 2023-6-21 02:01 發表   5 M1 k& F' X1 _2 d$ Z; |: `5 {
著住佢黎玩濕身!
! u8 B  C& t! c! N' u# n+ C以前都玩過,濕了除返落來就好難

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-19 19:54 發表   ( ?" ^$ \9 H/ B: q# B1 a2 Q9 i
這款校服裙,家中存貨起碼有5條
$ b) y( T& Z2 J9 d( m雖然是我喜愛的款式,之不過....
& I* f% X# L' n1 B4 f3 X. R0 ^4 J都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了: c4 q- P* K* G7 d, e
今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢6 y! c6 }# _7 p* G) c
大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢:titter ...
# P0 V2 E5 p3 I# e3 g. c
我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-6-25 10:29 發表   
! e. Y8 o8 n8 @8 ?
1 _$ J  N" P4 L4 ]2 c我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
/ d/ ?, p1 S, {0 q6 X5 G: S好想看看這段片

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-25 16:18 發表     a5 e! V8 x7 K: O

4 @9 R) ]( X0 e2 u5 |好想看看這段片
; @1 }; o6 e1 K- q: R$ p
我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙嘅片、你就拍校服裙啦7 x( A: C( M) C% f9 _5 _: p

+ E& V- @( S8 o8 M; ?[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-27 20:22 編輯 ]

[quote]原帖由 mimiwong 於 2023-6-27 20:19 發表   " s  `+ |! y( R! g. u; Z+ d

- m* a- g  A* `' f! y% U我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙

送俾大家免浪費+ ^5 g' f* {( S$ A8 b) t; S% D

邊度仲有得買校服

如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-15 23:31 發表   # t) d" ?* A$ ~' U
如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
2 i& ^! S$ {( e3 n& {% ~8 t不用,葵廣三樓這間還在的。

我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相

同埋想問下你大概記唔記得葵廣嗰間有邊一間買
! o5 F: v7 P% Z2 Geg 李惠利/李兆基/李賢堯/東華/保良/蕭明呢D: _% |& x( @8 g9 E0 h$ c
我like校服中間有條類似tie?H嘢嗰啲🤣有冇推薦

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-17 19:36 發表   5 }' A) d9 M& A! B
我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
9 D0 Q0 {. s$ L' x. `0 X葵芳站這邊的商場門口,門口右邊咪有幾部升降機,間校服店就是在三樓這個位置,在三樓升降機的右邊行入去,走廊左邊第一間。

thxxxxx bro