嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

直講,
+ D9 R8 }- Q2 t! {9 j
3 ]  U) M: \7 k1 I有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   + F$ F1 o/ o7 Y  \/ Q: Q* a
直講,
7 K5 t- H( F! m5 `% j3 |$ @2 ?
% u$ Y1 p% j* V5 y5 m1 V1 Y# V. E: r有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
6 m; k% i) W' }8 x' v  E7 G5 l! M) i2 ^  Z
我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
/ b. e6 [, V) i& X- e% m$ C

睡前先射,就沒有問題
0 R' t) l: R0 q9 ^- j' T( @' F% `' n8 q" e
我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
* y" F, _' {0 ?
* M( y# L$ z  e+ _: z[ 本帖最後由 mieo31meo 於 2023-7-11 10:46 編輯 ]

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   6 Q9 a1 k7 N+ i& p1 t( c
不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
: i& V  g" C4 f: \, @7 r. L# [5 l 你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   
* f+ ?. V7 p) B2 {9 e我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
- `7 r" T4 X$ N" @" P0 U0 ^! R8 c% V- T% E$ F
係會煩,但應該唔會想完全無左掛?
3 Y9 X0 K: [/ U1 P# ~  T0 l+ d因為變成女之後個器官就係陰蒂,5 E. ~' {% ]& x9 B5 n- b
只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,( \0 x# j, T' y6 p$ D
唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行; \+ B& Y- ^7 w" x9 \$ [

' k, a  ~8 d* D, f7 M! N

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   , q" Q7 |7 J% b7 v# `5 P
我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
" }, ~4 p9 Q4 t1 j& w
! F0 \  o/ B7 a/ D9 k  Q: H- z
我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   
# ?( p! |2 Z$ g# f/ G/ f6 f這樣的貞操帶當需要時才使用就行- v, u- }% X& z- J0 @3 @; h

# X8 g' {% |; c+ ]5 o) Y. }% {https://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
# T8 Y! T% U) i9 g: A  O7 Q
好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.
8 K7 w8 t) F& c! v4 W0 N" S8 Y4 H0 t  Z. K; S

3 x6 w9 Z4 l0 F! \
2 N2 a; @% Q$ K6 h3 k2 c[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
! }* H$ ?+ E8 @2 W5 J0 ~' ?& u2 l; E比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   
. t9 S) x) Y! Y; }9 L  x: N戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?9 ^6 X$ _' c: G* M7 b, R6 {9 |5 _; i
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
) @* h! }! D8 c* S
2 x4 L2 j1 d/ l6 y4 u
9 m! }/ [& U, b; L# s- R
會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.