嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

日本一位MtF變性人服用女性荷爾蒙一個月的紀錄影片

5 L9 ]" V3 w  {3 @  h: m3 m) {: e" p! O  K
[youtube]N8WRh-zRYeU[/youtube]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有人能翻譯~大概內容講什麼嘛?!3 k' p9 j9 {3 J8 @! s
還不錯的影片....

我只看到兩張不會動的圖!

睇完,佢唔係「服用」,而係打針!!
2 s5 U4 I; Z: J8 {" {# {; ?% w! l8 g) m4 }: a/ ]
一個月只有少少作用,但一年就真係明顯

真的又長大,身材也會女性化

無吔興趣...

咁啲針法??會唔會好似人陣吸毒咁有肌肉壞死??. N) g% D' g, H; [1 w; @. [

0 N" b6 U$ L* k# }& R我聽過有口服架喎........

7:11 to 7:27  Make in Hong Kong

內心世界真的很掙扎

總之就一眼針冇兩頭利啦! 誠請各位姊妹們真的要三思而後行了! 好多0野係返唔到轉頭! 唔同我們CD,最多係Stop! 但係身體機能可不是兒戲啊! 慎行!

始終都係唔敢亂食= =

係唔係胸口會好痛架呢?

引用:
原帖由 joe_box 於 26-10-2009 12:40 AM 發表   
9 D* r. ~4 i2 ~1 l7:11 to 7:27  Make in Hong Kong
( R4 b: }+ P3 B5 g我都覺= =" m6 ~  T0 z: {) l' x5 F- t
+ M( e8 M/ G& F' a, {9 P$ R
最輸冇字幕 我都飛左好多傾計果度- A& l6 S9 \7 `2 d2 }8 A4 c7 A
但點解係d打針既配音咁搞笑既- -

要有決心才可一試

真的好勇敢的人唷
8 {' x5 Y5 q4 G( t- g: @& o: l  K我都只能想想
1 r: E( v1 l' i3 o- E都沒有那麼大的勇氣+ }7 w9 _, d/ y+ ^& G+ K+ G/ ^
還有也沒有那麼多的錢錢去變性

好似會性無能

Thank you for sharing!