嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

安睡褲

安睡褲

早排個肚唔係好舒服,成日屙水 之後拎安睡當底褲著 一嚟出街未去到洗手間可以屙落去先所以而家我就算個肚冇唔舒服,我都會拎安睡褲嚟
覺得好的就按一下感謝吧~~

之後被系統食字。。。
. G) T+ N9 v; i; n9 T( J, z. W$ {( h7 K% j4 k  `, V
(打廣東話會出唔到)

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-7 21:15 發表   
/ n6 }: ?& K: [7 U早排個肚唔係好舒服,成日屙水 之後
1 _2 M! G9 S& J5 w7 q1 e0 R3 F, q
- n8 b1 t  x# \腸胃炎痾水,M巾褲真係好好用,好安全,又唔洗就住放屁,平時肚痛420M巾就方便,早兩日肚痛墊定出街,返屋企就開始醞釀,等緊lift時已經忍唔住,咇咗小小出來,返到屋企即刻去解決,見到一大pat喺巾巾中間,好彩墊咗,否則手洗底底真係好痛苦

回復 3# yan-1995 的帖子

你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?
1 [5 |3 E3 j* Y5 n你會喺安睡褲到再貼420 M巾9 J5 {( X/ T# h
( T  V0 Y; c6 T9 ?5 ^% _; r' \

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 11:15 發表   " u! g9 C2 R# w8 }9 H* H
你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?7 r3 E+ V- t2 B8 F
你會喺安睡褲到再貼420 M巾
* H" v/ _- |3 Q* t

7 p/ c7 O' h$ g4 Z0 T' T3 O8 h不是呀,好像女生M到作防護,不是痾落M巾褲上,420M巾會貼上底底,M巾褲太厚外出唔方便,M巾褲只會在家穿,外出就YaP M巾,冇咁易現形同更換方便; k1 ~2 C( q9 D/ w, L* s2 V9 d) u% {
, D& f2 i0 _- @) C/ k& Q% S

回復 5# yan-1995 的帖子

我唔理現唔現我而家係屋企同出街都係安睡褲 M巾反而少左用

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 16:36 發表   
2 c7 B& Z1 B' Y5 z/ G- ]我唔理現唔現我而家係屋企同出街都係安睡褲 M巾反而少左用
) u  T  n6 y9 R! {" v
, n- A: H: k+ H, m+ P5 A; R日日都穿,很貴,就算淘寶都要三蚊條

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 11:15 發表   , p7 \. h7 l- ^7 U/ l" K
你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?4 n4 d! ~5 M2 C. U9 r5 Z2 p
你會喺安睡褲到再貼420 M巾
3 c& ?* y& x! i6 ^; \0 g! t2 o7 R9 e: S. d/ a8 ^- U

7 f, j5 c  g, e  `0 e' u8 c% j你痾落M巾褲,很難清潔同好臭,你喺街上廁所點善後?0 A+ X4 I5 w5 O
上次我瀬咗一pat仔都好臭,解決完要即刻沖水

為甚麼不索性用成人尿片褲(內褲型尿片); a7 r; d# y8 y% U- \
成督屎澦落條片度都冇問題...............

回復 7# yan-1995 的帖子

趁佢做特價

回復 8# yan-1995 的帖子

盡量去殘廁度換新既

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-11 09:52 發表   2 y$ ]# {- k6 G- R% W2 {& {
盡量去殘廁度換新既
7 F! N: c# s- c+ ^9 Y/ m! c你清潔應該好煩,髀罅會藏好多,上次我趕屋企忍唔住瀬咗小小都抹搞好耐先再沖水

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-11 09:51 發表   1 y0 c! A; ?2 O8 i
趁佢做特價
% `. Q% V& X, ?) H: ]' B, j1 q" J
你用開咩牌子?M巾褲我淘寶買開ABC,護舒寶、樂而雅平就買,而M巾就每日撳金幣的零錢就買開樂而雅,護舒寶,自由點,高潔絲,邊隻平就買邊隻,360,382,410,430cm走唔甩,好可惜大陸唔流行網面,我鍾意嗰種網面黐立立感覺

回復 13# yan-1995 的帖子

我用開高潔絲

回復 12# yan-1995 的帖子

我暫時未試過屙落去