嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾站發現大量女性衣物

垃圾站發現大量女性衣物

某一天有行過垃圾站時、見到大量女性衣物、如果你見到會唔會想執返啲?
' n* W2 U0 _0 j; {4 r/ T' Z3 J( H7 f+ O$ I; c/ t1 t) }8 R
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

攤晒出黎,應該已經俾人摷完
6 P' L# @# D. N- H( m, k. U  Z而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨

唔見有校服........

唔會 除左校服

wow! 如果真是發現,先會全部拿走
& m1 [" x+ J" H$ m2 q: m" X% U之後再慢慢搵

呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖

引用:
原帖由 1677 於 2023-12-21 18:12 發表   ! K4 w% L5 _# X" J6 T4 a' W
攤晒出黎,應該已經俾人摷完
8 R' n" w& |! s* v, v# o; `而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨
" H+ V+ f5 M' x4 I$ K% {
感覺都唔係幾乾淨

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-21 19:30 發表   
. D& N7 `# o+ ]! C. N  }. d+ E唔見有校服........
; e. L' U' ~( ~
好明顯嗰個人唔係學生、見到幾件性感睡衣

引用:
原帖由 anywind 於 2023-12-21 19:46 發表   
) s- {6 v% p- }# U/ U# v5 S; G/ k 唔會 除左校服
4 V% [7 A! \9 d- m4 w+ I! i校服又比較吸引嘅

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2023-12-21 21:30 發表   
3 Z$ `' d5 M6 J' x9 R$ ]- d/ iwow! 如果真是發現,先會全部拿走0 ~! I% N* x/ N3 v9 G# Q3 ^
之後再慢慢搵
( O, y4 |) A6 l& o" s/ z
如果畀清潔姐姐見到你攞走就大0鑊

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-21 21:33 發表   3 [$ ~: V% m; T$ d3 ^
呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖
3 ^) x2 {( N7 r% _  Y可以賣畀咩人?

突然扔晒d衫....

唔會,感覺都唔係幾乾淨......

引用:
原帖由 hkduck 於 2023-12-23 16:03 發表   2 G7 u0 `! f0 R9 _
突然扔晒d衫....
2 n/ D7 O6 H$ Y; d5 O1 c: S
只有兩個可能:
, J# }8 w* N" O5 ~6 g, [一係佢係cd,
! V3 ^2 `3 \+ |6 t! k一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-23 16:44 發表   , H& H3 c9 }$ S* b% C$ b$ m, E

. J8 }5 H+ f' ^6 \) y- D6 A* \, m只有兩個可能:( t/ h( D* J$ e% G0 Z1 u6 V& Z
一係佢係cd,: K) |, m' q) u9 {7 W6 Z1 J. o
一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫
& Y: b" y9 o. B& o- w
或者移民唔帶咁多衫都得掛?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-25 17:23 發表   
7 n. }6 Z- u. P  E$ z$ d' s! S3 v8 ?# D! n3 I& p
或者移民唔帶咁多衫都得掛?
0 \. J: F- T- v2 I4 j. ]1 L" x% Q8 l如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執

換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇
, h4 ^& d. ?9 U! f; r( |4 v% s, u8 ?$ |& S8 I" G+ G8 F4 B

4月1日垃圾徵費,人家在斷捨離

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-25 17:53 發表   / C8 N+ s! d  f% _5 ?: o

4 ^0 `! n/ }6 _: R7 o1 E! g1 m% s如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執
* c% T$ B0 ^+ s6 Y! x, z" W3 H你唔係只玩全新校服?

引用:
原帖由 Nanase 於 2023-12-25 18:18 發表   " T% ]! U8 |" _' v
換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇! A+ ~1 \2 U5 |3 `

5 B2 z/ O3 N) a
6 [/ x3 H7 x& {4 H8 |你都有咁多女裝?