嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。
" i1 F: N. b9 H1 x原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......
5 i6 P! H6 k7 f/ L# ^( z/ h  \! P, I/ A$ Q2 R$ G
有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼
/ H! \7 O* j5 n6 w, ~6 x, \( t; w8 a2 p% }3 A
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   : O: o: K4 h" D4 X. C7 u6 O
又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
& _1 @% Y# M8 ~& Z8 a# n又一個CD失敗個案。
" N* I6 {7 e6 g" d4 DCD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   
+ [+ D* K4 u& Z0 C0 @No No No 絕對不是失敗呢∼& t+ @1 w8 r9 ~" r3 ]

1 m/ \  G7 h/ i
% Q  p# H: \9 i3 M! @- p8 B  V9 W6 l$ q
  x- K) r! Z9 Y/ U$ Y! p2 V. S
以我自己的標準來說+ f% g0 y  J6 C5 y2 h5 _  }2 r
出街就是真女人# [2 B& V* v  b7 ?) P4 n3 I
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝0 p, m; b' x1 E0 k" ?, ^

9 ]  R8 M; G! A/ d% N可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   7 E0 m  D# [2 @5 o6 J" v

9 b  y/ h: C. U. BCD出街唔係會預左被發現咩?
( |1 V' n& q; C( H* w2 {" D+ ~+ q" E* u; Y
起碼我唔係啊
9 u! {2 c5 S4 f  g0 r3 G2 m如果被人發現我會想死的
% u* C, H; d7 G% m4 t) p

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
1 h/ }% n. d# w  E# e# v- }. Y
  R; t7 C7 x  w% Z0 n+ c* \( e# Q- |: d) R0 i" G6 P1 e8 }
起碼我唔係啊% c  R3 e% W8 ^5 X. o* x& D) b
如果被人發現我會想死的 8 S% H/ T* q9 C3 ?' q: Q# `8 U0 U
# Z5 h" e- R' M4 h( Q; @4 o女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
/ K$ i: e3 M9 r5 F4 i, Y- D! ?1 }" g
. c2 M7 c4 r5 J  K/ {女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
' ~( y  X  A3 J. {' F2 n  x1 `- ?+ N" _
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
) R5 p  a# X" ~5 O不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的$ N+ q7 v) |1 ]; j1 B
當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)7 f% }' S+ R( P8 K  ~$ Q- A
# Q0 H' I" V- B3 W* \
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   
$ f* u$ [- |# o/ {# z. {5 T3 \" c$ @) |0 }; |1 ~- @: G" q7 s

+ A9 R1 }  J  M: rTouch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現! D1 ?: r3 Q7 `4 d. x. @
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的
. f% l: x1 l9 }- d# B當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
2 k8 Y0 s' e# E( F. K1 Z* S& ~- i
7 m, f  z& ?: k$ |4 b. H
起碼我唔係啊' U( L2 y2 i0 O
如果被人發現我會想死的
" h9 b/ P& K1 I* |+ s' i
  n: v6 u5 E6 ~2 ~; i' g) _2 h係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…# K  k& W* r6 Y0 N7 e3 ?! c1 H) A
我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   
; }. p' |" C2 p" ~4 L0 K
  b% d9 l& s7 ~& T& C; E女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
- `% W0 h4 g, F; L& g
1 r0 e3 ]* t( x0 C8 F6 B7 f
我在超市
# Z7 ^$ p. D: R, ?" P* T) u也被二位上了年纪的女人6 `: C1 y; _' A2 V0 ?9 [/ ]: V
被骂
! x4 w, r) j( F! C( P$ z- d& J女人真觉是强呀
) {, W  w# M9 y& l, T当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   
, \/ r% ?+ S4 J/ z- c; @, b7 o! O
, t, G5 q% T$ _6 S
% J$ B) S) [, E- k( T以我自己的標準來說
/ j' h0 ?# u% C出街就是真女人% n% y& N& d7 @$ c2 `, ^& v- O
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
* _7 p0 q+ U7 O+ G6 ]# N
5 Y; H* J5 K( C' t4 f$ `% d) w9 N" q
2 a9 `7 @( m& h/ l
若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢
( [) G1 K9 }8 x: s* C另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。 8 I; X8 l+ ?  t( z; H" O. C% \" @
- ~& O8 N8 A# s6 g
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   
$ M! y( {2 |- S- F! L4 \我希望你尋到佢' e3 b2 G- y% w$ {4 f  _
另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi