嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淘寶網上的0D絲襪

淘寶網上的0D絲襪

依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
穿一次就玩完 ,有D浪費!

買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...
# Y5 ]( M- u, b# O
( A$ _( A  l/ B0 F( h. ]4 N不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   
+ N1 J- I% r. a5 q: Z( k5 z! y0 I買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...6 P2 j! [2 G3 a( H: A+ j
* u! H# @  \1 W, ]
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
' \9 Z" `6 i% y$ H: w& l" B- S
4 P: |/ p) {) G$ A& u7 ]2 n$ O6 C% M直接插入?會唔會痛?' B" d6 R" U% g1 t5 h

( [5 v9 e+ K. d% l& P- a如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著

點樣無縫絲襪法?

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-25 00:21 發表   1 T4 m4 e+ x1 b6 `/ `- B

5 ]! t, B! h/ \" Y( m6 a! I- A! W9 _1 v" Y' W
直接插入?會唔會痛?, l0 `6 m; x4 B2 D$ D$ P0 Z1 M

2 C+ z% L4 d  L7 C: v! Q/ m+ f如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
" Q. |' ]9 x8 y2 E+ w
6 B8 P6 h* S' o' d- m
外國 A片 有咁玩,仲要唔整穿絲襪,隔著絲襪內射埋

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-25 11:04 發表   
( @, Q; A' M7 Q2 F; h8 i( K點樣無縫絲襪法?
- d; u& _; l9 T+ Q- B; ?% Y3 p
* ~0 I: c+ k+ n* G
Seamless..../ M; s" I6 R* U  ?' [7 h/ m) F
" e! b6 S9 f+ n
著這種絲襪,隔著不弄穿直接插入
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   # H' u9 O, W& Q: ~9 e" s2 b
買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...! ^1 Z0 V: ?" [7 e# [' `
/ p+ V2 _# h9 u( l0 b! |* S3 f
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
" e5 w2 r0 I+ }; U' g5 K8 L1 o1 {6 ?8 k你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?

引用:
原帖由 wky 於 2024-4-25 11:56 發表   $ u' r% Y0 W4 K' }& P( t

M1 T3 ^/ ?) p: n你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
1 c8 t+ h! b+ ?8 W6 T
+ i: W7 E  J6 ?4 M
我睇美國 AV 咋....

回復 7# 陳真 的帖子

無縫係咪在褲浪位都唔會咁易爛的?

回復 10# lcw23hk 的帖子

出得無縫 (除非是情趣版) 褲浪位都唔會咁易爛
, Z3 D3 y) O" `% r; `+ ^" O6 X5 b3 t( E7 B  M& U3 c
我爛既都係鉤絲多...而且好多是所謂的 任意剪 質地,最多穿個洞... ?6 g# f0 N5 Z7 E  b

7 R3 ~' M2 p- {- I9 X一對都著到個幾兩個月架..

回復 11# 陳真 的帖子

哦,無縫絲襪係咪以油亮為主,會唔會有d啞光?或者冇咁般光款的?

回復 12# lcw23hk 的帖子

我最初接觸的無縫絲襪,是 Wolford 的 Fatal 15,啞光的. % g- ?! _( U& K; |' u
CdR 都有隻啞光的

回復 13# 陳真 的帖子

CDR MISS 20成百幾蚊一對,都好貴,師兄介紹的3款牌子的絲襪都有無縫絲襪,都係40-60人仔一對,平好多,有冇試過?

回復 14# lcw23hk 的帖子

當然有...
$ t+ J# m) _8 t; a# l' A2 T0 v; H( K
不過我著開都係油亮款無縫; F1 |) d2 H' P" w$ s6 K

7 L* @1 l1 S  [) z6 P% D$ i以我喜歡5 [7 h0 ]4 A2 A- w, t" M) T: o- o
1. 涞觅 Limerence M2 d0 y9 h% M7 G/ a' D, S. K* |
2.ANSUN 安幸! M$ y8 A" a" H8 y8 j/ x
3.綾 天生絲滑

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   
' g/ K% Y8 U; r. L依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
- U) Z# L3 j+ R& T* u7 [$ `
我最平買到¥14.4,3雙裝0d絲襪/ ?  P7 E- z1 ]
放網袋入洗衣機,洗完已經有輕微勾絲。% p# K# q% r. Y' I: B  A
因為係均碼,我腳掌大,又太高,一穿已經"走紗"

不錯!! 不錯!!
; b# S* R. ?7 _2 k+ r7 f

回復 15# 陳真 的帖子

之前我試過綾絲襪(應該係無縫),當時發覺掉檔,又好似好厚咁,所以著咗一次就掉咗了。
0 [$ n  K, @; G7 l- O/ z' |5 z) X9 c, q) g+ U/ ~8 G
見師兄介紹,遲d會再試返。

回復 16# 陳玲玲 的帖子

我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。
' }+ z; i6 n% v3 S) i2 C) J, Q* ?/ g- Q% S
十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多覺的?! v9 c/ [; ?! B6 x* F0 `+ H

M% _( w7 A2 z8 V% |其實有冇大碼的?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 09:49 發表   
" L  C: Y8 o9 u+ [% H. B4 q我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。
) J0 d, l5 A0 @4 x' n1 }4 W" ^5 D% N& p" f; O# X
十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多 ...
( `! y7 o" i. v0 V6 X" B( ?只係比較薄,而且係反光,加上我腳長又粗,都清楚見到絲襪的紋理。
# `4 M" ]5 ~/ m: Q7 o. _( U3 n以前買的日本牌子,無標明0d,但係差唔多薄,真係無咁易爛,當然價錢貴很多