嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

本人遇過幾次,幾乎走唔切' d& E8 @* r- P/ Z: ]: G4 e1 e: v
如果被發現都唔知點算好
+ E0 y$ N; _+ H9 K; q有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?

覺得好的就按一下感謝吧~~

很吸引!! 很吸引!!; ?. s. l% \+ B9 ~' n

條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。

所以CD,點都要留o係睡房$ f6 f9 u, o8 q7 [6 O) ?
仲要關門拉窗簾

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-4-26 23:58 發表   4 X6 Q; c0 V3 g- H
條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
/ `* {7 J- F0 u: P8 A$ w; j當時這件是可納裙來的

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-27 01:52 發表   
* v5 Y" v! K. v( z所以CD,點都要留o係睡房; C! }( }7 x2 @6 C) P# u- h
仲要關門拉窗簾
9 y9 u' |: ~! T0 u( Z心驚驚,但好刺激

每次都, 可能是最後。。。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-27 15:10 發表   / Q7 P7 v& k0 {
每次都, 可能是最後。。。
; r' b3 J' e8 F( O- P
好耐之前亦是唔記得收返,被阿媽發現,之後件校服裙就消失了這個世界

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-26 20:20 發表   
+ Z, N7 k/ |: Y" a  E9 h+ C本人遇過幾次,幾乎走唔切* q" x) Y) p% V3 D
如果被發現都唔知點算好
: f) @/ E7 {8 }有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?  
4 u# e5 P; ~% y" p咁你真係掉咗去垃圾房?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-29 12:00 發表   % v% @" g: ^* c0 ^  T8 B" y

# y7 I+ L, u- Z/ T2 u: u咁你真係掉咗去垃圾房?
0 W/ j5 \/ D! f5 Y. v5 i4 r
有一次係

前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...

引用:
原帖由 jacjac 於 2024-4-29 18:55 發表   
4 s3 \0 J  }. d; X4 d3 u* h/ Z前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
0 P: \3 R( I, u  v8 i9 g& g
慘呀 有幾多件呀?