嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好慘呀,,比屋企人發左d女仔衫

引用:
原帖由 笨詩詩 於 9/11/2009 23:51 發表   
! ?8 O3 C1 D( E- D, g唉...好多謝各位發表意見,,4 k7 s- U  P! Z2 ^2 L7 u* M
不過d3全部比人掉晒la~
( j+ J1 `4 \% m# A2 M一件都無得剩...
+ X$ Z* h; P$ v. n4 M7 T! J- i% z6 k好唔好心呀
) S& N' W( P/ z) ~睇黎我真係要戒左呢舖癮
# D3 \8 a) [2 H/ W9 H* w0 i掉晒就算la, 以後自己小心D la, ?: w5 L1 B0 F$ ?1 O! o1 v

- m5 n- T* g* J" t2 a- o, s) y" r就當用而家ge時間同家人女友陪養下關係, 件事淡左之後再算
0 O" u+ b4 `+ N$ m# v; s
' _/ ~" x5 ]3 t/ YP.S. 題外話CD係唔係癮?6 U! h( P+ @9 x# m  }7 w: p
又唔可以話唔係癮, 只不過唔係人人都去到成癮ge地步 je
7 Z, E7 n' }5 S" l因為成癮係指長期依賴某一樣野去獲得快感或滿足感
# A8 |8 W& Z3 e( |# u) S2 r& \4 N$ {# B% c# Q# l& z
有時生命去到一個階段, 你就會知道呢件事係時候完, 到時你就會慢慢停落o黎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦

引用:
原帖由 笨詩詩 於 2009-11-9 23:51 發表   5 R6 [6 L, H0 N, X" n: U' k  F1 t9 C
唉...好多謝各位發表意見,,
7 d: T; Q$ K* h& Z不過d3全部比人掉晒la~
0 k! I& X- Y! l  T& [0 Q. d一件都無得剩...
' B6 Y- @$ s0 p& |1 a" f好唔好心呀
8 V& Y5 g+ ?- Z5 t" Y& P7 A' e睇黎我真係要戒左呢舖癮
! M/ e  ^1 E: i* f係我角度,你要戒,就要唔好上返CD BBS....." P% t1 k( a/ A: g5 m7 I" `7 p6 W: ~, S
Or...搵打機來戒走佢~

回復 12# raymondy66 的帖子

你好勁呀~夠坦白。。。。用黎打。。。。

回復 17# mmlee 的帖子

既然係租倉不如租間屋∼∼∼∼大家幾個CD一齊租番間∼得閒可以約埋一齊CD∼又唔洗偷偷摸摸∼大家又可以一齊分享∼

好主意喎. Z' G7 F# f% C5 |+ r9 z
都算光明正大咁做

可能我是最好彩的4 L: {+ g$ L+ O! ?4 \# }
我阿媽阿爸接受我在家cd+ P, @- R1 a& q. v) W4 ^) D
一返到就可以cd

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-11-11 01:48 發表   
6 o- i2 C: D' }& u衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦
% Z7 N* G5 T1 D6 q* K$ h1 C- Y% w  ]' D
咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?

妳要小心一点嗎

樓主話o的衫係女友寄存啦,或者送比佢,或者情趣用品

引用:
原帖由 alexander 於 2009-11-12 21:56 發表   
+ w0 Z: G- a+ T. H# f; w
' E, d) B' y$ K, J. t2 ?7 O& ^
2 ?: v+ }; Y9 h( M- a* u" J咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?
; \2 N4 f5 H% z' i; N& V( U: ]/ J) Q  |5 G1 P* ]
我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,
6 \! i) A( n7 s8 e) F( Q咁先算係病!

引用:
原帖由 BSoD 於 12/11/2009 19:25 發表   
0 d/ Q5 }& W) a6 R可能我是最好彩的2 E0 q; t( M% G! Q
我阿媽阿爸接受我在家cd
, S8 F8 L- ]' x一返到就可以cd
, B/ _! [0 J% w6 o5 {( |! k你講真!?2 O( h7 S7 Y$ y5 y* y: V
$ I9 g4 l) \% E7 y. R  e- m! K
) X+ K0 ^( p# k: M) W, n
係就 ar

扮下考順仔...送俾呀媽著囉

係屋企整個有鎖既櫃,放晒入去...咁就冇人發現啦

引用:
原帖由 BSoD 於 2009-11-12 19:25 發表   
( W& C+ O8 l! k. X4 y& |  P可能我是最好彩的1 p. c$ m/ q; T/ b
我阿媽阿爸接受我在家cd% Y( a: u! e! H1 ?4 ^$ L
一返到就可以cd
5 B, @8 o7 a9 E" U9 P0 l! B! U6 X/ Q+ ]2 I6 ^+ a& y

0 M9 o) Z# ^! @6 G/ w分享下你既經驗丫

原來有敢多澳門人CD架

樓主你下次要小心d啦 !!
4 E9 V" {1 D* m7 U
/ k" H4 T% ?( ~" a我穿女裝時都會好小心的[家時都會穿著] 一有人返- -真系幾怕..% s  s0 Q. p/ z; W/ b; p

$ y5 u0 H' C  D7 {2 }# n+ k我家就有小小吾同
1 v+ x* n6 l3 W; d9 g  老豆 /牙麻 吾鐘意我穿女生衣服 ~ 話我有問題= ="( [/ a3 b+ W7 `! G6 M: Z8 V, j4 ]( \

& L6 l$ A7 l) @' w  旦講真我鐘意穿咩都可以只要 吾理會第二d 人點樣諗 ^^; B5 P. s; h/ {$ a* h
/ t- p, P, ^' N2 n2 M  Y1 P
我牙媽就吾同 ~ 你穿咪穿.. 旦吾好買咁多-3-不要咁?\迷呢

引用:
原帖由 1677 於 2009-11-15 02:33 發表   * G% |; X  \7 W' J1 Z1 Q+ A
: K$ B: B$ n3 K0 g
9 H7 j1 k4 ]& m" D, v
我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,
. ^6 t: K, p$ t7 M% n咁先算係病!
. i: H7 p" p9 P) f% ^
& Q1 b" K- @% n9 y# |你已經病入膏坊- -