嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分0 H5 [! Q& O+ q0 r% l0 L7 `- `% z
有沒有版友能夠幫忙傾幾怡,
& Y0 e& L( \) f$ \2 C1 N$ F4 ^等我可以及早達標?
覺得好的就按一下感謝吧~~

大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉

睇完記得回 post= =就好快50

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-12-6 10:21 AM 發表   
# ^  ~- l) p# @! m# j大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉
$ O2 R! R8 x0 i1 g& Y天文地理
4 C3 K# }: J+ {. e乜都可以傾傾7 u" X. a+ m5 ]+ f

" h( U/ Q( i0 f) q3 @近期可以傾2012 這部戲% n3 J* y! N1 y
我覺得真係好好睇,
5 Y* q+ X" L8 ~8 ]雖然套戲做好長時間,/ X9 @' X; y# t/ i
不過睇晒都唔覺做得好耐

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-12-6 11:17 AM 發表   
: t% e4 t. k  t; K睇完記得回 post= =就好快50
5 F! l  P! a8 D4 P7 O4 I- A
但有時有d唔係好想回咁點算好呀...

好快就有50分...

引用:
原帖由 silksilk13579 於 2009-12-9 12:30 AM 發表   
1 ~4 T7 |! u( p4 _6 f, l好快就有50分...
% w$ M# {4 j; E+ {& H大家要幫我加油喔

這個標題那麼明白,其實樓主就多回覆別人的標題,50分很容易的。

其實我今日都有33分啦~
% g; a0 b- Y2 o4 c琴日先注冊

其实我也想攒够50分..

樓主發帖和回帖都有分數的,4 Z. r& f6 ]5 V
可是別人回你的帖,分數是別人的,7 O1 [' ^8 J. t+ M& E; |% e0 s6 x
要分數就去別人的帖做個回應就能得到分數,很容易的,8 u1 }: M' h/ r! s$ h
我打這幾個字又賺分數又賺錢,GOOD

我都想快D夠50分,好難儲分。

我仲難
; U: T( B. I' p5 s因為我自己唔係CD只戀物
" t1 R$ T% s2 c( i) K所以比較難

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-7 01:04 發表   
9 X- G* H( N0 z+ f) S我仲難( f" ?: m6 b0 _( N1 i. A$ Z" B8 U8 D
因為我自己唔係CD只戀物
6 \5 a# N( C1 k% e* t  Y所以比較難
$ d( R) t: {% a( e只要多回帖就可以了,
) [3 D+ _) L: a' j9 z+ n( @就算只戀物,這邊胸罩底底絲襪的帖很多呀,除非妳的興趣是這3種以外的,
9 Y( w* Q- o  [! P% ~9 A每看過一個帖就寫個回應,這樣就有1分,50分很快的,看個50帖寫50個回應而已,9 ~( D2 L" E0 e! G( A, P$ ~, A: w
然後回應還有錢(我忘了多少,好像20),就算看圖要花錢買,只要不超過20,看過之後回帖錢還是繼續增加,
! F. g2 l' S6 c( x) k很簡單啦
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係想夠50分架...

帖數30易D定50分易D?

50分用來做乜?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-7 01:36 PM 發表   
0 X- W. y0 V/ k% }" c2 B  W5 L50分用來做乜?
升呢
YV3S1E117XC050141

感謝各位姊妹的教導: m+ i8 z, B; a5 [, Q7 x
7 V6 ^3 e  Q# e" I9 o6 u8 ?
謝謝大家

感謝各位姊妹的教導戀之天地:# v1 `, Z, s  c& T' N% X
謝謝大家