嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣.../ Y: s) F' o/ s8 @+ y: Y' \5 Q& A, T
a. 同自己喜歡的女人做愛4 F7 I" P$ @# v" ^2 W
OR4 z5 H- D, j4 W% g2 }0 d
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
  ~& Z4 H1 M& d  m, y你會怎選呀?- w& z: r1 N% V
邊一樣既滿足感會大d ?8 o$ j6 E$ T% P$ ^+ p4 A) \

+ {( x" n) M4 [+ G* F3 o2 t' ?[ 本帖最後由 kaw 於 2009-12-30 04:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   3 I. _+ x9 o; t/ [, U: [
我會選擇a。
& ]" ^+ _6 G/ z) L4 @, U
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表
7 {4 W/ f3 l9 w  T9 T1 i0 U根本就兩回事, 唔需要揀
4 J( O3 M; w; ~  [2 Q) H係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙( I' \3 f0 V" X7 u
不過3樓個個真係好..2樣都得..7 t( U. s9 j/ D& r
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙8 f) L- U3 c+ H
0 i( ]/ H" g5 T4 ~, a
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
4 N$ O) [; s% \7 K6 f根本就兩回事, 唔需要揀
/ ^7 d& R- S: V/ i4 f% e

0 T* ~! Q& I8 p& z完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況& ]; X4 c& H* y6 q
其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   , B' f3 \) P( L0 \! o
不過3樓個個真係好..2樣都得..3 `' z' L0 L. r" |/ z- T
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
' j, d9 J4 l6 ]4 L
0 w7 d% M1 }: b" }: b
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓1 V. W3 s% Q, q
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
1 b1 h9 O0 e; W& F3 Z' H結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   9 m( k7 y( H' w; F
我會選擇a。
! e* f( Y/ p" |! d$ d" w. D! P& K  {3 Z4 }- O' ]
me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   ; ^7 ]/ u# q% ?7 p1 \7 e
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
# u- F' L5 F% t5 b
: s  L2 R1 i0 {# G1 D5 XA) 的即時滿足感 時間短過 b)
9 M% O( h+ u, F! V$ Q. _
: z5 e- ]. X) v- A8 j  E. XYes! # b9 j; \4 o0 r
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)
  y4 D( S7 }; Z6 K' D) M而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
' Q" c  B! E, M( U; L1 G0 D又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙/ y) W. R# b: Z$ f" k
a.只有1時快感

me too: O. Y- w3 ?9 B
9 Y, _* d" l* d1 K; R  ^" Q
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   ! C% Q7 E% I" p! z, m6 f0 H6 [; M4 y
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛