嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

見到絲襪男仔~

引用:
原帖由 alexander 於 2010-10-10 16:21 發表   . x' G; {( _, H
我依家番HKDI+LWL(IVE), 見好多男仔著絲襪
2 k. ?" c7 }' ~. I  ]5 J) ]$ H1 z
係咩 ,形容下呢,會吾會係leggings姐啩?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hengcheong 於 2010-10-9 14:23 發表   
" }$ {3 p7 s* A! h/ j" `DO u have any photos?
0 F1 I4 W/ k7 C8 B0 f8 f! q" T: y
可惜冇影,我諗有人欣賞佢吾會介意~

發張相上黎鑒定下

我估應該係Legging

in where ar  st  ma ?

有無相睇下點;架???

其實而家0的仔係著緊legging定絲襪,都真係唔係點分得到。
. T3 D! l4 ~: S& E( C令到你有一種想睇睇既感覺呀,哈哈哈

我反而見過中坑著肉絲

冇相既!冇影到?

我今日o係旺角都見到一男一女應該你情侶,每人著住對黑絲,真係好想學佢咁呀!

我都好想咁出街

我只係敢著係長褲入面姐

真勇敢耶~~
. h. f( ?; g* {6 Z/ l
0 \1 M# U2 _5 h我只敢穿在長褲底下的說~~

比我見多次一定會影,佢套打扮夠中性得黎又女仔~~

引用:
原帖由 woodywoody12000 於 24/10/2011 01:20 AM 發表   
; b- ~1 Y. _4 F/ u& B我今日o係旺角都見到一男一女應該你情侶,每人著住對黑絲,真係好想學佢咁呀!
6 j1 t* u7 D1 S9 W( L0 f
係咪十二點幾響旺角道見到架?

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-11-8 11:28 發表   2 k) m, {. v( g/ q; M+ ^3 `% N% H
7 C! F8 C2 J. V1 ^
係咪十二點幾響旺角道見到架?
+ I/ b  i2 `2 M, g/ Z, a4 u3 F2 ]" a
係你地呀??

如果係響洗衣街/旺角道果頭見到既,咁就係我地啦 ~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-11-8 18:11 發表   
  U) y+ N" {4 ?; j! W# f  R如果係響洗衣街/旺角道果頭見到既,咁就係我地啦 ~
" p' e; W; O' b( }
" E/ Y2 S# j  I1 f4 z- j. W9 |
可以的話,影啲相來睇下。支持支持。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

其實好羨慕女生可以光明正大著出泥架.........

=======================================================