嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去買鞋,扮話送比人work唔work架...?

去買鞋,扮話送比人work唔work架...?

同埋我穿40..+ T) o1 j% R( A$ m; |+ \( ]) G
高跟的話買番40, o唔oK?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我昨天去鞋舖買,買43話送比人都ok..講真d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦

43號咩鞋呀?& L( }, Q- r0 Z* y' j
我搵緊43號學生鞋呀

引用:
原帖由 *雯* 於 2010-1-6 14:44 發表   & S) X$ k$ U! N  b+ f9 {8 c. f
同埋我穿40..
. F# g) `  E7 p- d高跟的話買番40, o唔oK?
. l( j4 M- @8 T/ ?7 B, U4 c" q1 O% c' L" m9 A

) d6 n" i, i* M其實40號鞋都唔大
: [! F; A/ H% T3 o( y6 O你去買都冇咩特別
: x/ X7 ^2 Q9 E+ o9 i# ?我早幾日我自己行入去鞋鋪直頭問d鞋最大幾多號添
1 U4 F+ a& ?1 u$ d2 y問完唔著就走

個個都系認錢的=3="

回復 5# 偽娘 的帖子

好...
- M0 C, v% @! q: A# B; m1 e6 x咁等我考完試就出動買衫買鞋
% z; c  P% b0 J: x8 E  l4 T. O之後po上黎比大家睇下

回復 6# *雯* 的帖子

好丫~
2 Y) Y( x# U9 H6 y等你~~^^

個個都認錢既
4 y6 A5 s! M1 C& s  i同埋你過到自己咪得囉) I; ~) W% p# J( y  W
佢地就算諗你呀, 都唔會証實到咩丫

d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦

引用:
原帖由 skyking 於 2010-1-6 16:03 發表   : q0 J" p" W% o! w+ \) o
我昨天去鞋舖買,買43話送比人都ok..講真d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦
# G" M( {" W8 y
有生意做唔會唔做

我買鞋從來未比人challenge 過

sure, it works

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-6 16:15 發表   
( Q4 i" s7 T+ _! d! [  ^, _4 ?43號咩鞋呀?
6 i) P+ h: l- I: l$ e$ W我搵緊43號學生鞋呀
1 Y; r& [, P# I5 ]- D; E- m  v
In Argyle center旺角中心 ground floor

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-1-12 22:46 發表   / h2 \3 a% Q4 X( c' n. J( I
. u* m( i$ @0 m& _6 `% h% K
In Argyle center旺角中心 ground floor
! a0 {  ^9 E6 f; e& G' L
  e9 _3 Q# a. z2 |1 R! c

* c& D2 k- O" o; ~最size幾多號呀?1 w$ I* ~4 i) t3 t9 G
你買個時有冇試?

no need to afraid5 _% H/ J% j- \% @. M
sale only focus on $$$$$

其實現實真係咁0既! 售貨員梗係話唔介意CD買0野格! 只不過亦真係有人會唔介意0既! 佢0地會係真心定假意, 基本上會在面上看得很清楚! 如果招呼得真誠d, 我比錢條氣都順d嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 *雯* 於 2010-1-6 17:58 發表   ' }+ x/ [- T, G% G( n
好...
' Y% t+ i, j3 \6 [咁等我考完試就出動買衫買鞋, n# y# n- T+ o2 N2 Y7 A( W
之後po上黎比大家睇下
, t( \/ t. @! A+ c' J8 D" }' H
你考咩試呀?會考?

引用:
原帖由 08miki08 於 21-3-2010 05:26 PM 發表   
6 E& _" t% z! z
+ j+ G# @6 E8 R+ l0 s; {) n7 C你考咩試呀?會考?
3 [+ S2 H4 P, [: E  r5 O$ l我都想知佢係唔係未代@@