標題: 今日終於踏出左一大步^^ [打印本頁]

作者: sexyol    時間: 2010-1-8 00:38     標題: 今日終於踏出左一大步^^

昨晚在其他專區發現了戀之天地這個綱页,發覺真係好正!(本人由1x歲開始喜歡穿OL薄身絲襪到現在,及後至lingerie,Garter,OL suit,pantyhose,through type pantyhose,stocking,stap up都有買及收藏,為獨是highheel一直買不倒,因腳較大,只是在數年前在M&S買了一對不足碼的深藍色OL type 尖頭幼爭3吋highheel,但由於不足碼關係,在視覺上及感覺上都不好)但昨晚在本網頁鞋類交流看到一些姐妹介紹(觀唐廣場tomato),而今日又放假於是訓醒後,胆粗租著了對shiny black through type pantyhse,(冇穿under及短襪)落去買hgihheel,好耐都冇著pantyhose出街la....hehe,去到觀唐廣場,搵左一陣,跟住係門口徘徊...因有個3x歲OL在店內試緊對黑色尖頭幼爭highheel,等她走了後,跟住我入去問佢''唔該有無4x號既鞋??''佢話''依邊丫, 慢慢揀.....''佢問我想要d咩款...我話得要executive OL type尖頭幼爭高跟鞋(一向本人至愛)..佢就指左幾款我睇,之後我入到鞋倉,其中一個女仔攞了6款我睇,而其中2款我最鐘意就是(黑色光身柒皮尖頭幼爭3吋及洒紅色光身柒皮尖頭幼爭3吋),跟著個女仔話要比d碼我試先,重問我有冇著絲襪?我話著了shiny black through type pantyhsoe,重笑一笑話咁正!^^之後試了一對最大stock size都唔得,佢就話可以定做,重幫我劃脚形tim,之後我重比了一d highheel相片佢睇,我要做咩款,重講了好多關於highheel知識我知!果度真係好好, d姐姐好nice...直頭當妳係女仕買highheel咁service!4 k5 f/ b4 S0 s, X& D% ~  F
ps:最後我定做了一對(黑色光身柒皮尖頭幼爭3.5吋)highheel......hehe(不過要等2星期先有)^^
作者: 心絲絲    時間: 2010-1-8 01:45

果度係正架
作者: kylie_bigfan    時間: 2010-1-8 04:47

they are very helpful ga
作者: sucker1965    時間: 2010-1-8 05:41

Good service and good news for CD
作者: balance_hih    時間: 2010-1-8 09:44

55   !!!!   好的
作者: humenfemme    時間: 2010-1-8 10:50

good news!, O5 L6 o# s/ _, d: r; I
對鞋幾錢呀?
作者: sexyol    時間: 2010-1-8 11:16

做鞋楦$250- p- m  C4 W) p$ u: ~
對highheel$350: B( H' S- X. \, g7 K
Total$600,有了鞋楦後以後定做highheel方便好多!^^
作者: zxcvasdfqwerg    時間: 2010-1-8 12:53

thank  you for share
作者: elect    時間: 2010-1-8 13:30

觀唐廣場tomato 果然利害!!!!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-8 17:11

過兩日我落去再買鞋
作者: JoJo1217    時間: 2010-1-8 19:46

雖然着住絲襪,但請問買鞋嗰陣你係着男裝定係女裝?
作者: sexyol    時間: 2010-1-8 20:41

sure 男裝!
作者: West    時間: 2010-1-8 21:15

真係勇樓主好波
作者: thomas0505    時間: 2010-1-8 23:11

真係勇樓主好波
作者: phman32    時間: 2010-1-8 23:53

could you write a address for me thanks
作者: angel    時間: 2010-1-9 01:52

觀唐廣場tomato出晒名啦!!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-14 18:50

引用:
原帖由 sexyol 於 2010-1-8 00:38 發表   ) K2 d4 M1 }" L' B2 G
昨晚在其他專區發現了戀之天地這個綱页,發覺真係好正!(本人由1x歲開始喜歡穿OL薄身絲襪到現在,及後至lingerie,Garter,OL suit,pantyhose,through type pantyhose,stocking,stap up都有買及收藏,為獨是highheel ...
( J& _3 e" X0 B, ?4 K; u$ C: P, v! C" W, ?1 a7 N

7 E9 i6 _8 X# G* T/ n2 @& A5 P! ^( [( f0 P
尋晚我落左TOMATO買鞋
, `% G3 j. u( M, ?我搵到SERV你個SALES姐姐啦
, d3 C) N4 w5 q- o我仲將你呢個POST俾佢睇
; a$ w7 q8 v/ ?0 z  |! Q佢不知幾開心
) Q" H1 M! F& @, d不過真係想問下9 O8 H! T3 g- n7 S& n0 B
你隻腳真係要著45號呀?
# V7 w5 y4 x7 z' J' Y起初我買鞋個時都以為係% E; L" i( m9 N* l5 e! W- i
點知著43號都得
; e  t- J! Z5 }, L: x7 J9 M5 k' z講番正題
. u/ g! v/ s& }我尋晚入左去幾個鐘4 I8 f/ W, @7 L- L  Z
試左幾款靴) C" x! F7 m6 n8 n: ~* k
不過SIZE唔係好岩' M9 f% I* y) |+ J6 e6 v2 i6 v% g
諗住出太子買5 d% E5 H, ^3 O' y/ e
我仲約其中一個SALES姐姐係22號去太子個間(因為佢每星期都落去一次睇鋪)
: z. S7 b& [- i3 c, d7 d唔知咁多位CD有冇興趣一齊落去?* d* V3 F* d' |7 r  `  B

/ k% [6 u0 q- g) C/ `[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-1-14 18:52 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2010-1-14 19:33

多謝尔的POST
' Z' W, [- V! |( Z% p- |小妹也會去買
作者: sexyol    時間: 2010-1-16 10:40

佢真係幾好同nice女仔!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-16 15:05

我第一次次係個度買都係佢SERV我架
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-1-16 16:45

可能人地知道你係買俾自己
作者: sexyol    時間: 2010-1-16 21:56

校服收藏者.......你點比個post佢睇?
作者: kevinyick    時間: 2010-1-16 23:38

咁正逗( r4 ~- z- T6 C& b6 {- a. w) ]
我都要去睇睇先
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-17 14:10

開"i瘋"俾佢睇
作者: sexyol    時間: 2010-1-17 14:54

ic......what she say?hehe
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-17 16:18

睇完佢笑到見牙唔見眼囉
作者: sharonlin    時間: 2010-1-31 11:56

想問, 太子係bin間?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-1 13:55

"a"字頭個間
作者: silkypanties    時間: 2010-2-6 13:16

兩間有聯繫架咩?
作者: CECI    時間: 2010-2-16 03:48

恭喜晒啊Sexyol! 等我又去Tomato尋寶先! 咁果度真係唔介意Serve我0地的是嗎?
作者: sexyol    時間: 2010-2-18 01:21

sure!!!!!!!!!!!
作者: shadow221    時間: 2010-2-18 01:28

they are very helpful ga
作者: sexyol    時間: 2010-2-19 00:33

yes.............
作者: bencheung    時間: 2010-3-7 09:11

very very nice
作者: joe_box    時間: 2010-3-20 01:16

樓主..樓主...邊度可以買到 shiny black through type pantyhse & shiny  through type pantyhse,乜野牌子..???# |. r7 K, [1 R. s9 l- k5 o, ~

0 L, I& }& J" v  x' W! n1 F/ F我好喜歡"shiny" pantyhse, 我都想學你咁著shiny black through type pantyhsoe 去試鞋 同 BOOT5 X/ T. o* |$ f" n; X: v3 l
2 ?6 P) J. Z1 ~+ h/ L4 J3 P) {& {
可以的話,通知小妹.../ e  N9 L9 d2 E2 Z& o) h

/ p; t4 {" I( N  i[ 本帖最後由 joe_box 於 2010-3-20 01:21 編輯 ]
作者: ED62333408    時間: 2010-4-10 04:12

thank  you for share
作者: SZCD    時間: 2010-4-17 00:37

好美呀!超正......很好。
作者: powah    時間: 2010-4-17 01:02

不錯不錯,,
作者: ET62333408    時間: 2010-4-18 21:19

㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣
作者: ulv1111    時間: 2012-1-2 21:13

這樣的服務真是太貼心了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0