標題: 買假髮 [打印本頁]

作者: noel    時間: 2007-11-26 00:53     標題: 買假髮

其實上星期先係廟街買左個假髮, $130 都ok既, 但始終買唔到我想要既款, 想問下有買開假髮既人, 究竟除左廟街, 女人街外, 仲有邊度有質素ok 既假髮賣呢?
作者: cdtv    時間: 2007-11-26 19:29

我都o係女人街買過一個
, ~" O5 H1 }- s; Z, A7 K$120( T- s! G" s1 K! Z
覺得好易打 cake
2 g3 h! l4 m& t  W! [7 q唔知你果個會唔會呢?
作者: fung90221    時間: 2007-11-26 21:30

睇下依張O唔OK!?
作者: fung90221    時間: 2007-11-26 21:31

sorry= ="* d" A5 S( d0 x
回錯左post ~
# [4 Q2 @! n* _, m4 {% ~) U# K/ C我想回野性個個Post
作者: noel    時間: 2007-11-26 21:50

新買果個都ok, 幾柔順下, 但舊果個真係好易打 cake, 仲要到依家都仲有d 味
作者: cdtv    時間: 2007-11-26 22:55     標題: 回復 3# 的帖子

咁都得
作者: cdtv    時間: 2007-11-26 22:56

引用:
原帖由 noel 於 2007-11-26 21:50 發表
( l$ U9 s9 l8 C% V- _4 R; W# J8 d新買果個都ok, 幾柔順下, 但舊果個真係好易打 cake, 仲要到依家都仲有d 味
) {3 R) Y& i% t7 ?
2 v" m- ~+ `3 J你新果個o係邊間買架?) B; L7 Q: ]3 }1 F$ f
我遲d都買過個先
/ W, Q- ?5 X2 f  `, y舊果個都買左幾年了,可能而家技術高左都唔定
作者: noel    時間: 2007-11-27 22:06

新果個o係廟街買ga, 間野有埋絲襪等野賣, 無記錯叫sisi
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 02:55

引用:
原帖由 kulalaba 於 28/2/2008 01:13 發表 5 \3 q3 K8 n; S/ X
銅鑼灣總統商場地庫一樓有一間都幾好,5 Z1 _/ M! |' V
幾真架做得,& {( F; S: e0 R
唔係好記得間舖叫咩,
$ \1 C3 \' `1 m8 y$ W9 s但係個間好OPEN架,& M/ w1 w4 ^* T, ]0 n' C% k' |
個假髮戴左都分唔到真假~
* i! M+ e( K! Y) h/ p" ?唔算易打結,# _9 V" i, k0 L# t" {
真髮都會打結啦...- u) i$ H  L( x, c$ n. V
假既無咩可能唔會,6 r$ ]' V6 @: }* U4 j: Y
要自己得閒伶出黎梳下佢架~
+ X) Z$ X0 N0 r% c5 y* q. _! i* m( g
謝謝分享
作者: joey221    時間: 2018-4-28 15:26     標題: 回復 1# noel 的帖子

女人街內也有

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0