標題: 第一次着pantyhose [打印本頁]

作者: bottomup    時間: 2010-1-28 19:25     標題: 第一次着pantyhose

我今日第一次着pantyhose,好興奮....
# z9 p& H0 N3 l$ B各位朋友,有無興趣交流吓,可以pm我留個電話,傾吓又得見吓都得,男女都歡迎
作者: secret159951    時間: 2010-1-28 21:25

我上星期都係第一次
. A$ E7 o) Q* h2 G+ v個FEEL好正# R7 J9 {1 t0 h2 q0 E
唔想除..
作者: secret159951    時間: 2010-1-28 21:26

我宜家每晚訓覺都會偷偷地著一著先訓
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-28 21:35

引用:
原帖由 secret159951 於 2010-1-28 21:26 發表   : Z* f8 H* W# w5 h$ ^
我宜家每晚訓覺都會偷偷地著一著先訓
. ~, p) V$ |+ I, [. m( e0 V3 y1 U# i0 \# ~
( K0 J# L. ]' w1 p+ j# m1 {
點解唔著住訓?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-28 21:36

引用:
原帖由 bottomup 於 2010-1-28 19:25 發表   4 F% x  T- F8 W/ X; U$ C
我今日第一次着pantyhose,好興奮....- n+ M7 I: X5 H. N+ H3 @+ U- t, w
各位朋友,有無興趣交流吓,可以pm我留個電話,傾吓又得見吓都得,男女都歡迎
' C% ~- u+ f, j9 w- b0 g
3 K3 X/ i; P3 k+ y" N3 t. A3 U& |" R
: [+ m3 N- G4 O% `  M- U; N好奇地問
+ n2 P9 v# q, N' P* f* F咩原因驅使你今日第一次著絲襪?" i& R! V- _; I9 R* c* P  [+ j
之前冇呢D經驗?
作者: sunny    時間: 2010-1-29 00:15

咁你以後要著多D
作者: bottomup    時間: 2010-1-29 12:20     標題: 回復 5# 校服收藏者 的帖子

係呀!我之前未着過. 今次終於試左. 我仲一次過買左六對
作者: bottomup    時間: 2010-1-29 12:22

係呀!我之前未着過. 今次終於試左. 我仲一次過買左六對
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-1-29 18:53

越著越鍾意,會吾想除,一次過買多幾對是正確的,你幾歲?
作者: CAMI    時間: 2010-1-29 23:14

我都有好多對
作者: 776439    時間: 2010-1-30 12:24

印象中第一次穿褲襪是4~5歲的時候,當時媽媽在旁邊褶衣服,好奇拿媽媽的褲襪玩,媽媽也沒阻止我。使得我越來越喜歡褲襪,長大之後會買褲襪穿,還沒被發現過。
作者: bottomup    時間: 2010-1-30 22:03

i am 23 years old, how about you?
作者: 1677    時間: 2010-1-31 02:53

恭喜樓主進入著絲襪o既世界!
- Q) R4 A" D0 b: {  E/ b7 W繼續享受啦!
作者: 紫亞    時間: 2010-1-31 15:52

我試過幾次$ F7 I7 b4 [+ Q+ I( a4 x
感覺真係好特別# V9 q' @0 E# M# M* d0 ~  i
可惜唔係成日有機會著
作者: bottomup    時間: 2010-2-1 16:36

唔係成日有機會著..., why ?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-8 18:36

感覺真係好特別
作者: 小軒    時間: 2010-2-9 02:03

可以++我~大家交流一下o.o
作者: iloveevanna    時間: 2010-2-19 22:26

我番學都會偷偷著

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0