標題: 有冇人買過呢隻襪? [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2010-1-30 14:33     標題: 有冇人買過呢隻襪?

http://www.scholl.com.hk/
作者: KC123    時間: 2010-1-31 08:51

: i1 U* H4 y* y( m( r
係yahoo睇到好貴= =3 e# v, x% C  m+ s: z
$249
作者: sexyjoan    時間: 2010-1-31 10:12

我在萬寧買左,SALE貨品,送印花,$2XX,有M-SIZE和L-SIZE,我覺得作用不大,主要是去水腫
作者: 校服收藏者    時間: 2010-2-5 16:14

仲有一隻係黑絲: n/ {( x! |+ [; Z
都好似賣2xx
作者: willy    時間: 2010-2-5 22:13

本來想買, 但係一見到禁貴就無買到 , 如果150左右我都會
: U$ m, Y! ]! P; V5 ^7 U* Z( ]+ l考慮一下
作者: gorgeous1223    時間: 2010-2-6 18:24

原來有兩種的... - -$ F! B# A" |  V! e! q) ?
6 S9 ~, U0 o8 [6 g* h1 `
日用 - 魔幻纖腿襪 - 黑色+ R- n. N3 j6 I- [5 \( I) L# D+ \+ I
寢用 - 夢の纖腿襪 - 藍色
作者: huhwt    時間: 2010-2-7 21:27

好貴
作者: cheng    時間: 2010-2-23 11:46

試過有個超靚女既同事收工除左對啡色閃絲襪擺係張枱度吾記得拎走,仲比我攞咗返屋企收藏,返到屋企對絲仲有一陣香水味,真係好正呀,個次忍吾住就係度幻想個超靚女同事著住對啡閃絲同我搞野了
作者: bbyuki    時間: 2010-2-24 05:01

我都想買,貴了少少可接受,但唔知有冇效,所以都係冇買到。
作者: CECI    時間: 2010-10-25 02:25

著0黎ZZZ! 如果隻腳粗的話, 都冇什麼用的啊!
作者: banana0525    時間: 2010-10-25 03:15

未睇價錢之前想買
/ E4 O4 _& B' |3 M% H- O/ c' {: a$ K睇完價錢就多謝晒

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0